Content Specialist

IP-Agency Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt nuorekkaaseen ja kasvavaan tiimiimme Vantaalle CONTENT SPECIALISTIA (IP-Agency Finland Oy)

Tehtävässä vastuullasi on kansainvälisen hankinnan ja tuonnin kautta myyntiimme tulevien tuotteiden pakkaussuunnittelu sekä muu materiaalituotanto uusiin tuotteisiin ja brändeihin liittyen. Tehtävä on uusi ja kuuluu Content-tiimiimme, jossa on tällä hetkellä kaksi monipuolisen verkkokauppa- ja tuotesisällön tuottajaa.

Toivomme, että sinulla on:

  • kokemusta ja osaamista pakkaus- ja materiaalisuunnittelusta uusille tuotteille
  • erinomaiset tietotekniset taidot aina kuvankäsittelystä erilaisiin suunnitteluohjelmiin. Erityisesti vahva Adobe Creative Cloud-sovellusten osaaminen
  • myynnillistä suunnittelusilmää ja kaupallista näkemystä
  • hyvää organisointikykyä
  • kykyä toimia eri sidosryhmien (mm. tavarantoimittajien/tehtaiden) kanssa
  • erinomaiset ja selkeät viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa urheilu- ja vapaa-ajantuotteiden tukku- ja verkkokaupassa osana ammattitaitoista, nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä. Saat vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja työaika joustavasti 37,5 h/vkossa. Olemme Vantaalla osoitteessa Pavintie 2.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.3. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Tuomas Kanerva / tuomas.kanerva@ip-agency.fi / 050 466 7946 arkisin klo 10-15.

*****

Olemme 02/2021 lähtien olleet osa BHG Finland -verkkokauppakonsernia. BHG Finland on Suomen DIY-verkkokaupan markkinajohtaja (https://www.wearebhg.com/fi) mm. kaupoilla www.taloon.com, www.netrauta.fi, www.talotarvike.com sekä www.kodin1.com. Näissä verkkokaupoissa vierailee yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on 200 000 kodinrakentamisen tuotetta ja yli 1 000 rakentamisen ja sisustamisen huippubrändiä. Konsernin Suomen myynti vuonna 2020 oli yli 145 M€ ja kasvua huimat 40%. BHG Finland on osa ruotsalaista pörssiyhtiö BHG Groupia. Meitä BHG:n työntekijöitä on pohjoismaissa yli 1 500 ja Suomessa jo 220 työntekijää.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Tuomas Kanerva / tuomas.kanerva@ip-agency.fi / 050 466 7946 arkisin klo 10-15

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta