(Poistunut julkaisusta)

Content Specialist, Grano (Helsinki)
Grano

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Grano autaa asiakkaitaan toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee 26 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt Granolle

CONTENT SPECIALISTIA

markkinointitiimiin Vallilaan.

Haemme digikanaviin tehtävän sisältömarkkinoinnin osaajaa. Tuotat digikanavissa toimivaa tekstiä ja osaat optimoida sisältöjä niin asiakasdatan kuin hakukonelöydettävyyden pohjalta.

TEHTÄVÄN KUVAUS
Tehtäväsi on tuottaa monipuolisesti sisältöjä eri digitaalisiin kanaviin. Laadit innostavia teksti ja kuvasisältöjä mm. verkkosivuille, meilikampanjoihin, blogeihin ja SoMe-kanaviin. Osaat myös moderoida asiantuntijatekstejä. Tekemisen taustalla sinulla on ymmärrys eri markkinointikanavien rooleista; osaat muokata ja jakaa samaa sisältöä eri kanaviin sopivaksi. Tekemisesi on tavoitteellista ja pystyt tuottamaan hyvän sisällön avulla myynnille liidejä, jotka johtavat kauppaan. Innostut mittaamisesta ja ymmärrät, että tuloksellisella markkinoinnilla on kaupalliset tavoitteet.

Sisältökokonaisuuksia pääset suunnittelemaan muun tiimin ja Grano-myynnin kanssa, mutta pystyt toimimaan myös itsenäisesti, että toteuttajakumppanimme kanssa. Osaat tulkita digitaalisista kanavista kerättyä dataa ja tehdä siihen perustuen toimenpiteitä sisällön laadun parantamiseksi. Olet luonteeltasi huolellinen ja tarkka sekä kiinnität huomiosi herkästi yksityiskohtiin. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin enemmän aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi.

Toivomme asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä organisointikykyä. Laskemme eduksesi HTML:n ja CSS:n perusteiden sekä Hubspotin osaamisen.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti sivuillamme www.go-on.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsinki, Maarit Halonen, maarit.halonen@go-on.fi, tel 044 0845 556.

Grano - Suomen monipuolisin markkinointi- ja sisältöpalvelujen osaaja. Tarjoamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistävät markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut, digistä printtiin.