Content & SEO Manager
If Vahinkovakuutus Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Voisi kai sitä kutsua Content & SEO Manageriksi.
Mutta itse asiassa haemme upeiden asiakaskokemusten luojaa. 

Tehtäväsi 

Content & SEO Managerin keskeisimpiin tehtäviin kuuluu uuden asiakaslähtöisen nettisisällön luominen, olemassa olevan sisällön kehittäminen sekä hyvän hakukonenäkyvyyden varmistaminen. Sisällön luominen ja hakukoneoptimointi kulkevat käsi kädessä, joten rooli edellyttää ymmärrystä hakukoneoptimoinnista ja sen tuomista mahdollisuuksista verkkosivuston kehittämisessä.

Teet tiivistä yhteistyötä Ifin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja sinulle asiakas on aina keskiössä.

Osallistut nettisisältötyön ohella myös muun digitaalisen asiakasviestinnän kehittämiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen, joten työn tehtäväkenttä on innostavan laaja. Esimerkiksi digitaalisten palveluiden käytön edistäminen kuuluu tiimin tärkeimpiin tehtäväalueisiin.

Tiimisi
If on Pohjoismaiden suurin vakuutusyhtiö, jonka sydän sykkii asiakkaiden rinnalla kulkemiselle ja heidän odotustensa ylittämiselle sekä vaivattomalle asioinnille ja digipalveluille. Digital Sales and Customer Experience -liiketoimintayksikkömme vastaa digitaalisten palveluiden rakentamisesta ja kehittämisestä erinomaisen asiakaskokemuksen ja myynnin lisäämiseksi. 

Työskentelet yhdessä yksikön tiimeistä, joka vastaa asiakasviestintään liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Tiimi koostuu eri alueiden huipputason ammattilaisista, joilla on rento meininki ja kunnianhimo korkealla.
Tarjoamme sinulle lisäksi Ifin hyvät henkilöstöedut sekä erinomaiset kehitysmahdollisuudet.

Kuka olet?
Henkilönä olet positiivinen ja kehittymishaluinen sekä tavoitteellinen ja analyyttinen. Teet aktiivisesti aloitteita ja sinulle on luonteenomaista kokeilla ennakkoluulottomasti uutta saadaksesi aikaan parannuksia. Olet innostunut siitä, mitä teet, ja teet mielelläsi töitä muiden asialleen omistautuneiden ammattilaisten kanssa.

Odotamme sinulta 
•    erinomaista copywriting-taitoa
•    vahvaa osaamista tuloksellisesta hakukoneoptimoinnista
•    kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä ja verkkoanalytiikan työkaluista
•    kokemusta asiakasviestinnästä
•    asiakasmatkan ymmärrystä ja vahvaa kiinnostusta käyttökokemuksen ja käytettävyyden parantamiseen
•    perustason HTML-, CSS- taitoa 
•    soveltuvaa korkeakoulututkintoa
•    hyvää kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoa myös englanniksi.

Käytännön asiat ja lisätiedot  
Sijainti: Espoon Keilasatamassa merenrannassa sijaitseva uusi, valoisa ja viihtyisi toimistomme, joka on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Pääset aivan ulko-oven viereen metrolla. 
Työsuhde: Vakituinen
Hakemus: Liitäthän mukaan sekä hakemuskirjeen että CV:n. Huomaa, että haastattelemme hyviä hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään, kun löydämme oikean henkilön. 
Viimeinen hakupäivä: 27. lokakuuta 2021
Lisätietoja tehtävästä: Chapter Lead Digital Content & SEO Anna-Mari Laamanen +358 50 570 8153. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot