(Poistunut julkaisusta)

Content & SEO Manager
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haemme kahta

Content & SEO Manageria

Tule mukaan luomaan loistavia sisältöjä epäkimurantin vakuutusyhtiön nettisivuille!

If on Pohjoismaiden suurin vakuutusyhtiö, jonka sydän sykkii asiakkaiden odotusten ylittämiselle, vaivattomalle asioinnille ja saumattomille digipalveluille.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi inspiroivaa työyhteisöä, joka kehittää huipputason digitaalisia palveluita ja sisältöjä Ifin henkilöasiakkaille. Pääset työskentelemään alan kovimpien digiosaajien kanssa, joilla on rento meininki ja kunnianhimo korkealla. Tarjoamme sinulle lisäksi Ifin hyvät henkilöstöedut.

Digitaalinen liiketoiminta on yksi Ifin strategisista painopistealueista, mikä näkyy vahvana panostuksena digimarkkinointiin ja sisällöntuotantoon. Content & SEO Managerin keskeisimpiin tehtäviin kuuluu uuden asiakaslähtöisen nettisisällön luominen, olemassa olevan sisällön ylläpitäminen ja kehittäminen sekä hyvän hakukonenäkyvyyden varmistaminen.

Teet sisältöjä tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja pidät asiakasnäkökulman aina ykkösprioriteettina.

Odotamme sinulta

  • erinomaista copywriting-taitoa
  • vahvaa osaamista tuloksellisesta hakukoneoptimoinnista
  • kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä
  • kokemusta verkkoanalytiikan työkaluista
  • projektinhallintataitoja
  • perustietoja konversio-optimoinnista
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyvää kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoa englanniksi.

Henkilönä olet positiivinen ja kehittymishaluinen sekä tavoitteellinen ja analyyttinen. Teet aktiivisesti aloitteita ja sinulle on luonteenomaista kokeilla ennakkoluulottomasti uutta saadaksesi aikaan parannuksia. Olet innostunut siitä, mitä teet, ja teet mielelläsi töitä muiden asialleen omistautuneiden ammattilaisten kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Espoossa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Meillä on avoinna kaksi Content & SEO Managerin paikkaa: toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen on noin 1,5 vuoden äitiyslomasijaisuus. Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja tule kehittämään Ifin digitaalista näkyvyyttä loistoporukassa! Hae viimeistään 19.12. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: Anna-Mari Laamanen, +358 50 570 8153. Parhaiten tavoitat maanantaina 3.12. klo 13–15 tai keskiviikkona 12.12. 10–12.