Content Producer/Digital Marketing Specialist
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Luhta Sportsware Company rakentaa uutta digitaalista liiketoimintayksikköä, joka toimii sekä Suomessa että kansainvälisesti omalla verkkokauppa-alustalla sekä platform-asiakkkuuksien (esim. Amazon, Zalando) kautta. 

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme aktiivista ja innostunutta Content Produceria/Digital Marketing Specialistia vastaamaan brändiemme näkyvyydestä digikanavissa.

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa sosiaalisen median ja muun digitaalisen markkinoinnin (web-sivuston sisältöjen päivitys, kumppanialustojen päivitys, sähköpostimarkkinointi etc) näkyvyyttä brändien asiakaskokemusten ja strategioiden mukaisesti. Lisäksi luot, optimoit ja raportoit Facebook- ja Instagram -mainontaa yhdessä digimarkkinointitoimistomme kanssa.

Tavoitteenasi on saada brändeille näkyvyyttä, herättää kuluttajien kiinnostus, sitouttaa brändiin ja lisätä seuraajien määrää. Vastaat brändien näkyvyydestä ja aktiivisesta esillä olosta, seuraa eri kanavien kehitystä ja ottaa käyttöön uusia kanavia brändien ja kanavien kehitys huomioiden. 

Huolehdit, että some-kanavien ilmeet ja sisällöt pysyvät ajan tasalla ja ovat aktiivisia ja kuluttajia aktivoivia ja sitouttavia. Vastaat kuluttajien kyselyihin sosiaalisen median kanavissa ja käynnistät keskusteluja haluttujen aiheiden ympärille. Työhön kuuluu lisäksi yhteistyötoimenpiteitä ja alihankintoja, esim. blogiyhteistyötä.

Teet tiivistä yhteistyötä tuoteosaston, myynnin ja markkinointitiimin kanssa sekä toimit yhdessä ulkoisen kumppaniverkostomme kanssa. Vastuullasi on brändikohtaisten kohderyhmien hallinnointi sekä sosiaalisen median näkyvyyteen liittyvän analytiikan tuottaminen ja raportointi.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on terävä digitaalinen kynä ja osaat kirjoittaa oikeakielistä tekstiä suomeksi ja englanniksi.

Ymmärrät, että data on avain tulokselliseen markkinointiin. Impressiot, konversiot, klikit, eurot - me mittaamme kaikkea ja toivomme sinulta samaa.

Suosimme jatkuvaa kehitystä, sparrailua ja mitattavaa tekemistä. Uskallat tuoda omia ideoitasi rohkeasti esiin, olet avoin sekä otat vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia.

Teet tiivistä yhteistyötä muun tiimin kanssa, jossa sinua auttavat graafikko sekä online-myyntiin ja prosesseihin perehtyneet kollegat. 


Mitä tehtävään vaaditaan:

 • Kokemusta digimarkkinoinnista ja sosiaalisen median parissa työskentelystä
 • Kiinnostusta tuotteisiin ja vahvaa kaupallista otetta
 • Kokemusta verkkokaupan mittareista ja niiden analysoinnista sekä osaamista Google Analyticsin käytöstä
 • Ymmärrystä hakukoneoptimoinnista
 • Hyvät priorisointitaidot 
 • Erinomaiset yhteistyötaidot sekä joustava sekä tarvittaessa nopea työtapa
 • Ymmärrystä personoinnista sekä A/B -testaamisesta
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden toimia uudessa ja kehittyvässä digitaalisessa liiketoiminnassa suomalaisessa arvostetussa yrityksessä
 • Laajat mahdollisuudet omaan kehitykseesi sekä vahvat tukijoukot ympärillesi
 • Motivoituneen ja tiiviin työporukan

Työpisteemme sijaitsevat Helsingin Punavuoressa ja Lahdessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mirva Sandström, Head of eCommerce & Digital Marketing, perjantaina 22.5. klo 13—15. Puh. 0400 984 141

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.05.2020 mennessä osoitteeseen rekry@luhta.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot