(Poistunut julkaisusta)

Content Producer -trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Vahinkovakuutus-liiketoimintaamme Helsingissä nyt Content Producer -traineella! 

 

Content Producer -trainee

 

Tehtävässä osallistut Vahinkoapu-sivustomme ja chatbotimme sisällöntuotantoon sekä niiden kehittämiseen. Suunnittelet, tuotat ja julkaiset sisältöä brändin ja liiketoimintatavoitteiden mukaisesti osana asiantuntevaa moniosaajista koostuvaa tiimiä. Vastaat sisältöjen laadusta, konseptoinnista, toteutuksesta sekä niiden viemisestä sisällöntuotannon järjestelmiin. Tavoitteenasi on sisällöntuotannon keinoin osallistua hakukoneoptimointiin ja rakentaa kanssamme entistä parempaa asiakaskokemusta osallistumalla myös chatbotin kehittämiseen.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, jolla on laaja-alaista ilmaisutaitoa tuottaa myyvää ja ymmärrettävää sisältöä suomeksi. Edellytämme sinulta aikaisemmin hankittua ymmärrystä ja erityistä kiinnostusta hakukoneoptimointiin: sinulle on tuttua, millaisin sisällöntuotannon keinoin siihen voi tarttua. Kirjalliset viestintätaitosi ovat huippuluokkaa ja erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi erotut joukosta, mikäli englannin ja ruotsin luetunymmärtämisesi on hyvällä tasolla. Eduksi on, mikäli omaat aikaisempaa työkokemusta vakuutusten maailmasta ja chatbotien parissa työskentelystä.

 

Trainee-tehtävässä menestyminen on taattu, mikäli asenteesi on kohdallaan ja oma-aloitteinen työskentelytyyli on sinulle ominaista – tuot rohkeasti omia ideoita esiin etkä pelkää haasteita. Tuottamassasi sisällössä yhdyssanat ja välimerkit löytävät oikeat paikkansa, minkä lisäksi sinulla on kyky kertoa ja kirjoittaa vaikeastakin asiasta helposti. Kuulostaisiko tämä sinun tehtävältäsi?

 

Muutama sana meistä…

 

Traineena tulet työskentelemään osana Vahinkoasiakkaiden omnichannel-ratkaisujen tiimiä, jonka ytimessä on sujuvan asiakasmatkan viitoittaminen ja saumattomien kanavaratkaisujen miettiminen. Toimimme agilen toimintavan mukaisesti ja pääset mukaan vaikuttamaan tiimin sprint-suunnitelmiin ja tavoitteisiin.

 

Meillä pääset kehittämään osaamistasi niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden kanssa, sillä tukenasi päivittäisessä työskentelyssä on ketterän organisaatiomme myötä huippuammattilaisten joukko. Pääset työskentelemään eri tuotteiden ja palveluiden asiantuntijoiden kanssa sekä muiden sidosryhmien, kuten myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden, ulkoisten asiakkaiden, OP:n sisäisten keskusyhteisökonsernin sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Meillä pääset työskentelemään useiden eri alojen asiantuntijoiden kanssa yhdessä Suomen johtavimmista vakuutusyhtiöistä ja tulet hämmästymään, miten mielenkiintoista vakuutuspalveluiden parissa työskentely on. Saat työskennellä itsenäisesti tiimin tuella ja pääset testaamaan ja kehittämään osaamistasi sisällöntuotannossa. Olet myös mukana analysoimassa palveluidemme toimivuutta ja suunnittelemassa ratkaisuja niiden kehittämiseksi niin, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua silloin kun vahinko sattuu.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Titti Nuotio (Chapter lead, Osaamisen kehittäminen), puh. 050  5265192 ke 21.10. klo 15-16 ja to 29.10. klo 9-10 sekä
  • Samuli Paronen (Tiimin product owner), puh. 040 559 0613, to 22.10. 15-16 & to 29.10. 15-16.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.