(Poistunut julkaisusta)

Content Marketing Specialist
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Sujuva sisällöntuottaja, vaikuttava viestijä? – Jos tunnistit itsesi, kasvupaikka on sinun!

Tule Efimaan haastamaan totuttua ja tekemään erottuvaa, asiantuntevaa ja tehokasta markkinointia! Etsimme nyt sisältömarkkinoinnin ammattilaista tukemaan Efiman vahvaa kasvua ja työskentelemään osana huipputiimiä. Pienenä tiiminä toimimme tiiviisti yhdessä toisiamme auttaen. Pääset sisällöntuotannon lisäksi mukaan laajaan kirjoon erilaista markkinoinnin hankkeita, kuten järjestämään Efimorning-aamiaistilaisuuksiamme ja Efistream-webinaarejamme.

Mitä teet

 • Ideoit, tuotat ja julkaiset markkinoinnin sisältöä suunnitelman mukaisesti eri formaateissa (esim. blogi, oppaat, some-sisällöt, videot). Olet aktiivisesti mukana sisältömarkkinoinnin suunnittelussa ja tartut innokkaasti toimeen sovittujen sisältöjen toteuttamiseksi. Tavoitteenamme on olla alamme tunnetuin ja luotetuin ajatusjohtaja.

 • Huolehdit Efiman sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median kanavista ja niiden sisällöistä. Seuraat sisältömarkkinoinnin trendejä ja kehität jatkuvasti osaamistasi esim. osallistumalla sinua kiinnostaviin webinaareihin ja koulutuksiin.

 • Avustat Efiman asiantuntijoita tuottamaan sisältöjä ja tuomaan osaamistaan esiin mm. sosiaalisen median kanavissa. Osallistut sisäisten koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen osana toimenkuvaasi. Olet myös mukana niin sisäisten kuin ulkopuolisille suunnattujen tapahtumien toteutuksissa.

 • Viilaat pilkkua sopivassa määrin, etkä pelkää haastaa totuttua ja annat luovuutesi kukkia. Pääset välillä työstämään erilaisia myynti- ja esitysmateriaaleja, jolloin huolehdit niin kielen oikeellisuudesta kuin brändimme periaatteiden vaalimisesta.

Mitä tuot meille

 • Kielitaitoa – Efimalainen viestintä on oivaltavaa ja erottuvaa, kirjakieltä kunnioittavaa mutta rempseän revittelevää. Taidat siis suomen kielen sanakäänteet ja kielioppisäännöt, eikä erinomaisista englannintaidoista ole ainakaan haittaa.

 • Poweria pointteihin – PowerPoint ja Word ovat Office-ohjelmista suosikkejasi. Omaksut myös nopeasti erilaisten markkinoinnin työkalujen, kuten HubSpotin, käytön ja olet ehkä sellaisia jo käyttänytkin.

 • Kokemusta – Sinulta löytyy jo työkokemusta ja näyttöjä sisällöntuotannosta yhdestä tai kahdesta paikasta, esim. viestinnän tai digimarkkinoinnin parista. Etsit nyt urallasi seuraavaa askelta ja kasvupaikkaa, jossa pääset näyttämään kyntesi markkinoiden johtavien pilvipalveluiden markkinoinnissa.

 • Into ja asennetta – Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan pääset kasvamaan ja kehittymään roolissasi markkinoinnin huippuosaajaksi. Tärkeintä on, että sinulla on halua ja kykyä oppia jotain uutta joka päivä. Et pelkää kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja tuot omat ideasi ja näkemyksesi rohkeasti esille.

Hyödyksi tehtävässä on

 • Kokemus Efiman toimialasta tai IT-alasta ylipäänsä. Jos termit ERP, RPA ja AI eivät ole sinulle siansaksaa, olet jo oikeilla jäljillä.

 • Visuaalinen silmä. Osaat muuttaa omat ja muiden ajatukset visuaaliseen muotoon ja loihtia tarvittaessa näyttäviä esityksiä PowerPointilla. Kokemus Photoshopista tai halu oppia sen käyttöä on myös eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa. Olemme valehtelematta kaupungin parhaalla paikalla, Kaivopihan ytimessä, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, rakentamaan markkinointiamme. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun, soveltuvuusarvioinnin sekä pari case-tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Efiman CMO Sari Aapola. Sarin tavoitat sähköpostilla sari.aapola@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 759 2046 13.11. klo 13–14 tai 18.11. klo 8.30–9.30.