(Poistunut julkaisusta)

Content Marketing Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Visma Software on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Tarjoamme mm. toiminnanohjauksen (ERP) ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja pilvipalveluna (SaaS) tai sovelluspalveluna tilitoimistoille ja pk-yrityksille.

Haemme nyt Content Marketing Manageria täydentämään markkinoinnin tiimiä Visma Softwarelle, Helsingin ydinkeskustaan.

Työtehtäviisi kuuluu sisältömarkkinoinnin kokonaisuus ja sisältöstrategia. Tulet vastaamaan suunta.visma.fi-sivuston kehittämisestä, sekä sisällöntuotannosta itse tai kumppanin avulla. Ostajan matkan määrittely on sinulle tuttua - osaat luoda sisältöä eri ostajan matkan vaiheisiin ja johdattaa asiakasta kohti ostopäätöstä. Työsi tulee painottumaan erityisesti kasvutuotteisiimme Visma Fivaldiin, Visma Novaan sekä Visma.net ERPiin.

Työskentelet itseohjautuvasti, saat asiat valmiiksi aikataulussa ja hallitset priorisoinnin. Olet tavoitteellinen ja osaat asettaa mittarit toimenpiteille. Olet myös hyvä ihmisten kanssa ja saat asiantuntijamme innostumaan sisällöntuotannosta yhteistyössä kanssasi. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja pystyt pilkkomaan isot kokonaisuudet hallittaviksi aktiviteeteiksi.

Mitä odotamme sinulta?
- Korkeakoulututkintoa
- Vähintään 3 vuoden kokemusta sisältömarkkinoinnin parissa, mielellään B2B-puolella
- Kokemusta erilaisten sisältöjen tuottamisesta
- Ymmärrät ostajapersoonia ja ostajan matkaa
- Ymmärrät markkinoinnin automaatiota.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä, jossa asiakaskokemuksen merkitys kasvaa koko ajan. Modernien työkalujen ja kilpailukykyisten etujen lisäksi löydät meiltä rennon työyhteisön ja mukavan tiimin. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin ja vahvaan kasvuun luo ainutlaatuisen ympäristön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, voit olla yhteydessä Ira Erixoniin ira.erixon@visma.com tai puhelimitse 0400303159 21.1. tai 23.1. Klo 9-11 välillä. Tehtävän hakuaika päättyy 16.2.2020.