Content Marketing Manager, Treston Oy. Vantaa, Turku tai Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2021
Hei markkinoija! Treston etsii tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista sisältömarkkinoinnin ideoijaa ja toteuttajaa vastuulliseen kansainväliseen rooliin. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti aloitteellinen ja kehittämishaluinen B2B-markkinoija, jolla on kiinnostusta Trestonin tuottamia maailman parhaita teollisuustyöympäristöjä kohtaan.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Trestonin tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa apuaan jokaisen kuuden maan tytäryhtiönsä markkinointiin. Suomessa Treston toimii Vantaan toimistolta, sekä Jyväskylän ja Turun tehtailta käsin. Erittäin vahva konserni toimii vankkana ja turvallisena perustana Trestonin tulevaisuudelle.

Pääasialliset työtehtäväsi on konsernitason sisällöntuotannon ideointi, suunnittelu, tuottaminen ja kehittäminen. Varsinkin Trestonin markkinoinnin kehittäminen tekstimuodosta videoiksi ja kuviksi tulee olemaan tavoitteesi. Tuot aktiivisesti omia ideoitasi peliin ja haastat jo käytössä olevia toimintatapoja. Apunasi on muu markkinointitiimi ja laaja yhteistyöyritysten verkko, joiden kanssa tuotat mieleenpainuvaa ja tavoittavaa sisältöä.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta: esimerkiksi koko henkilöstön palkitseminen yhdessä tehdystä tuloksesta, taatusti ergonominen työpiste sekä monipuoliset virkistysedut tukevat työskentelyäsi.
* Kattavan perehdytyksen, sekä huippuluokan työkalut ja mahdollisuuden niiden oppimiseen.
* Tiimin, jossa jokaisella on omat vastuualueensa, mutta samanaikaisesti teemme asioista yhdessä ja opimme toisiltamme. Tämä on tiimissä uusi työrooli, joten pääset alusta asti vaikuttamaan sen sisältöön.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Treston tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Toimit osana konsernimarkkinointia tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, tärkeimpänä tavoitteenasi tukea myyntiä tuottamalla kiinnostavaa ja asiakasarvoa lisäävää sisältöä. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavista työtehtävistä:


* Video- ja valokuvasisältöjen ideointi, suunnittelu ja toteutus lyhyistä some-storyistä laajempiin globaaleihin kampanjoihin.
* Erilaisten kirjallisten sisältöjen tuottaminen, kuten vuosikertomus, vastuullisuusraportti tai sähköpostitse toteutettava huolenpitopolku.
* Suunnittelet ja toteutat sisältökonseptiin kuuluvat podcastit, webinaarit ja muut modernit sisällöt.
* Sisältöjen lokalisointi Treston eri toimintamaihin yhteistyökumppaneiden avulla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta tuloksellisesta B2B-sisällöntuotannosta jo vähintään 2-3 vuoden ajalta, olet esimerkiksi luonut tekstejä SEO analyysiin perustuen ja mitannut tuloksellisuutta, toteuttanut sähköpostituksia ja huolenpitopolkuja sähköpostialustoille tai markkinointiautomaatioalustalle, sekä julkaissut tiedotteita PR julkaisualustan avulla.
* Tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi markkinoinnin, kauppatieteiden ja it-alan parista.
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Kokemusta kansainvälisen yrityksen konsernitason sisällöntuottamisesta ja ymmärrät kansainvälisyyden haasteen sisällöntuotannon ideoinnista, suunnittelusta, toteuttamisesta ja lokalisoinnista.
* Kokemus seuraavista teemoista ja työtehtävistä katsotaan isoksi eduksi, muttei ole välttämätöntä: videoeditointi, kestävä kehitys, ergonomia, esd tai Lean.
* Valmius matkustaa 1-2kk välein Suomen sisällä ja harvemmin ulkomaille tytäryhtiöiden toimistoille ja tehtaille, sekä asiakkaiden luokse.


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Vantaa, Jyväskylä tai Turku, perehdytysjakson jälkeen erittäin joustava etätyömahdollisuus.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Treston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Treston Oy on Euroopan johtava ergonomisten teollisuustyöympäristöjen kalustaja. Autamme asiakkaitamme luomaan maailman parhaita teollisuustyöympäristöjä - turvallisia, tehokkaita ja tuottavia - monipuolisella tuote- ja ratkaisuvalikoimallamme sekä asiantuntemuksellamme ergonomiasta, lean-ympäristöistä ja esd-suojauksesta. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat modulaariset työpöydät, tuolit, valaisimet, vaunut, kaapit ja laatikostot, sekä säilytysjärjestelmät. Teollisuuteen sopivan valikoiman lisäksi Treston valmistaa Sovella-tuotemerkillä kestäviä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Turussa. Tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ranskasta, Englannista, Ruotsista, USAsta ja Venäjältä. Lisäksi Trestonilla on jakelijaverkko yli 30 maassa. Liikevaihtomme 2021 on 47M ja työllistämme noin 250 henkilöä. www.treston.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524735
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa