Content Manager

Atea Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme Atean Marketing and Communications tiimiin Content Manageria

Oletko sisältöjen suunnittelun ja tuottamisen luova ammattilainen? Haluatko vaikuttaa ja avata uusia näkökulmia? Innostaako sinua strateginen pohdinta, projektien vetäminen ja yhtälailla kirjoittaminen sekä yksittäisten sisältöjen hiominen?

Etsimme puolestapuhujaa ja ratkaisukeskeistä edistäjää. Rakennat kanssamme Suomea tietotekniikan avulla ja suhtaudut tehtävääsi ennakkoluulottomasti ja rohkeasti raja-aidoista välittämättä. Kohtaat nykyiset ja tulevat asiakkaamme lukuisissa kanavissa ja työpanoksesi tekee asiakkaillemme tunnetuksi Ateaa ja lisää kysyntää.

Tärkein tehtäväsi on sisällön tuottaminen, tarvittavan materiaalin hankkiminen, jakelu sekä niihin liittyvien projektien ja yhteistyösuhteiden hallinta ja vaaliminen. Vastuullasi ovat mm. sosiaalisen median kanavat, referenssituotanto, artikkelit, blogit sekä uutiskirjeet.

Olet inhimillinen ja tarkkanäköinen ajattelija ja suhteiden luoja. Esiintymisesi on luontevaa ja positiivisella asenteellasi herätät innostusta ympäristössäsi. Olet tiimipeluri ja viihdyt monitoimijaympäristössä, jossa tapahtumia ja liikettä on paljon. Osaat ohjata niin itseäsi, kuin sisäisiä sekä ulkoisia toimijoita. Olet kyvykäs palveluiden ostajia ja kumppaniportfolion hallitsija. Etsit ratkaisuja sinnikkäästi, kannat vastuun lopputuloksesta ja viet asioita maaliin.

Oma kynäsi on terävä. Ymmärrät yhteiskunnallisten oivallusten päälle ja olet joko teknologian osaaja tai vähintään kiinnostunut teknologian tuomista mahdollisuuksista. Vaadit edelläkävijyyttä ja erottautumista myös yhteistyökumppaneiltamme.

Sinulla on monipuolinen osaaminen ja tuloksellisia näyttäjä sisällöntuotannon ohjaamisesta ja sisältöjen tuottamisesta eri kanavissa. Tunnet sosiaalisen median kuin omat taskusi ja löydät parhaat tavat erottua ja herättää kiinnostusta. Osaat analysoida tuloksia ja viedä havainnot käytäntöön. Markkinointiteknologian tuntemus sekä kuvankäsittelytaidot ovat plussaa. Suomenkielen lisäksi edellytämme sujuvaa englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden vaikuttaa. Tiimi on koko Atean toiminnan keskiössä. Tarjolla on myös kiinnostavia polkuja urallesi ja etenemiseesi. Työaikasi on joustava ja pakettiin kuuluu kilpailukykyiset edut.

Atean visio on olla The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla - teemme fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

Tule mukaan ammattilaisten tiimiimme ideoimaan, toteuttamaan ja kehittämään Atean viestintää ja markkinointia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähethän hakemuksesi pian. Lisätietoja voit kysellä hanna.vesentera@atea.fi. Hakuaika päättyy 18.4.2021

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta