(Poistunut julkaisusta)

CONTENT MANAGER
Novita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Vahvassa kansainvälisessä kasvussa oleva Novita hakee nykyiselle Content Managerille äitiysloman sijaista vastaamaan brändinäkyvyyden operatiivisesta toteutumisesta markkinoinnin eri kanavissa.

Työtehtävässä vahvistetaan brändi-ilmettä ja vastataan sen toteutumisesta monikanavaisesti. Pääset  kehittymään ja tuomaan oman osaamisesi pienen ja ketterän tiimin käyttöön ja samalla olet vahvasti mukana kansainvälisyyteen ja digitalisuuteen panostavan yrityksen toiminnassa.

Vastaat digistrategian onnistumisesta ja kehität Novitaknits.comia sekä muita digisisältöjä yhteistyössä brändijohtajan, verkkoliiketoimintapäällikön ja sisällöntuottajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu vastuu sisällöntuotannon operatiivisen työn toteutumisesta ja aikatauluista eri kanavissa. Vastuualueeseen kuuluu myös messujen ja tapahtumien brändi-ilmeen varmistaminen, B2B-asiakkaiden kampanja- ja markkinointimateriaalien tuottaminen yhdessä tiimisi kanssa.

Sinulla on 3-5 vuotta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi mainostoimistossa tai lifestyle-brändien parissa. Arvostamme erityisesti vahvaa visuaalista näkemystä ja markkinoinnin eri kanavien tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lifestyle-brändin ymmärrystä ja visuaalisuutta. Olet tiimityöntekijä, jolla riittää ketteryyttä, rohkeutta ja luovuutta toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä.

Hallitset sujuvasti Adoben ohjelmat, kuten Illustratorin ja Photoshopin sekä Microsoft Office -ohjelmat.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi muotoilija, taiteen maisteri, tradenomi tai kauppatieteen maisteri. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen puh. 050 531 4864 tiistaina 4.12.2018. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 9.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta: www.mercuriurval.fi viite FI-13391.