(Poistunut julkaisusta)

CONTENT MANAGER
Helsinki Marketing

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tule mukaan luomaan parempaa kaupunkia

Helsinki Marketing on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö, jonka tehtävänä on kasvattaa Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja vetovoimaa. Yhtiön toimialaan kuuluvat muun muassa matkailu-, elinkeino- ja kongressimarkkinointi sekä destinaatiopalvelut. Kohderyhmiämme ovat kansainväliset matkailijat, päättäjät ja osaajat sekä helsinkiläiset itse.

Etsimme joukkoomme Content Manageria kehittämään Helsingin kansainvälistä brändiä sosiaalisen median kanavissa. Tarjoamme näköalapaikan monipuolisiin, mielenkiintoisiin ja jatkuvasti kehittyviin digitaalisiin sisältöihin.

Digitaaliset palvelumme tavoittavat viikoittain yli 1,5 miljoonaa ihmistä. Palvelulupauksemme on "Your local guide to Helsinki" ja pohjan sille luo palkittu MyHelsinki.fi-sivusto, jonka sisällöt perustuvat aitoihin paikallisiin suosituksiin.

Nyt etsimme näkemyksellisen ja ammattitaitoisen tiimimme osaksi sosiaalisessa mediassa luontevasti liikkuvaa ja alan kehitystä intohimoisesti seuraavaa osaajaa. Somekanavat ovat osa arkipäivääsi ja viestit selkeästi sekä luovasti eri alustoilla. Nautit konseptuaalisesta sisältösuunnittelusta ja tavoitteiden seurannasta. Tunnet kohdentamisen, optimoinnin ja analytiikan salat ja lähestyt käytettävissä olevia kanavia hihojasi jo käärien.

Olet positiivinen, aktiivinen ja työotteesi on ratkaisukeskeinen. Nautit yhdessä tekemisestä ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Haluat kehittyä työssäsi ja oppia uutta. Soveltuva korkeakoulututkinto, kielitaito ja asiakasymmärrys katsotaan eduksesi.

Tehtäviisi kuuluu:

• Sosiaalisen median sisältöjen ja kanavien strateginen suunnittelu ja tuotanto, kehittäminen, tavoitteiden seuranta sekä ulkoisten ja sisäisten kumppanien koordinointi

• Johtaa ja koordinoida sisäistä some-projektiryhmää

• Yhteistyö sosiaalisen median kanavien sisällöntuotantokumppaneiden kanssa

• MyHelsinki.fi-sisältöjen suunnitteluun osallistuminen ja palvelun ylläpidolliset tehtävät

Työsuhde on kahden vuoden määräaikaisuus ja alkaa tammikuun 2019 alussa tai sopimuksen mukaan. Hakemukset 16.11.2018 mennessä.