(Poistunut julkaisusta)

Content Designer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Vahvistamme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -liiketoiminnan OP Software - Insurance & Digital Platforms- yksikköämme Content Designerilla.

Content Desiger, Helsinki

Sinun roolisi

Rakennat laadukkaalla sisällöllä tuotteille ja palveluille parempaa näkyvyyttä sekä erinomaista asiakaskokemusta. Työskentelet osana kehittämisen monialaisia tiimejä sekä muiden muotoilijoiden työparina, että itsenäisesti suoraan liiketoimintaa edustavien sidosryhmien kanssa. Tuotat sisältöä monipuolisesti eri ympäristöihin käyttöliittymien elementeistä sisältömarkkinointiin ja sisäiseen viestintään paikallispankeille.

Menestymisen edellytykset

Sinulla on jo aiempaa kokemusta monipuolisesta sisältöjen tuotannosta. Olet mahdollisesti työskennellyt myös palvelukehityksen parissa. Suomen kielen hallitset erinomaisesti, erityisesti kirjoitettuna. Pystyt työssäsi huomioimaan myös hakukoneoptimoinnin ja olet kiinnostunut seuraamaan, kuinka tuottamasi sisällöt vaikuttavat asiakkaisiin ja heidän toimintaansa.

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • Kyky ymmärtää ja tuottaa monipuolisesti erilaisia sisältöjä
  • Halu työskennellä sekä markkinointiviestinnän että palvelukehityksen parissa
  • Aiempi kokemusta sisältöjen tuottamisesta joko markkinointiviestinnän tai palvelukehityksen tarpeisiin
  • Kyky toimia itsenäisesti monialaisissa tiimeissä
  • Asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Hakukoneoptimoinnin ja analytiikan tuntemus

Mitä tarjoamme?

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tuomas Manninen kertoo sinulle mielellään lisää p. 040 541 7498. Voit myös laittaa kysymyksesi Tuomakselle sähköpostitse tuomas.manninen(at)op.fi. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 29.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä suotta kuitenkaan odota viimeiseen hakupäivään, täytämme tehtäviä sitä mukaa kuin sopivia henkilöitä löytyy.

Työpisteesi sijaistee Vallilan toimipisteessä Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.