(Poistunut julkaisusta)

Content Designer & Digital Marketing Specialist
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Oletko monipuolinen digimarkkinoija, jolla on kokemusta niin monipuolisesta sisällöntuotannosta kuin verkkosivujen päivittämisestä ja kehittämisestä? Onko sinulla paloa ja innostusta kehittää osaamistasi sisällöntuotannon ja markkinoinnin saralla lääketeollisuudessa? Tämä voi olla juuri sinulle, sillä tarjolla olisi paikka isossa kansainvälisessä yrityksessä Content Designer & Digital Marketing Specialistina Helsinkiin.

Tule tekemään digitaalista sisällöntuotantoa ja markkinointia osaksi kuuden hengen digitaalisen markkinoinnin tiimiämme. Content Designer & Digital Marketing Specialistin roolissa pääset tuottamaan kuva-, video- ja tekstisisältöä muun muassa nettisivuille, sähköpostimarkkinointiin ja sosiaaliseen mediaan.

Painopisteesi on visuaalisessa sisällöntuotannossa esimerkiksi videoiden ja mainosmateriaalien muodossa. Tiimissämme pääset palvelemaan monipuolisesti kuutta liiketoimintayksikköämme, suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjoita sekä pitämään koulutuksia yrityksen asiantuntijoille.

Tässä tiimissä ja yrityksessä sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi pohjalta ja saada lisävastuuta omien kykyjesi mukaan. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on, että haluat kehittää itseäsi, uskallat tuoda näkemyksesi esille, olet rohkea visionääri ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot työskennellessäsi sisäisten sidosryhmien kanssa. Toivomme vähintään vuoden mittaista aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon parista. Sinulla löytyy osaamista kuvankäsittely- ja videotyökalujen käytöstä ja sisällönhallintajärjestelmät (mielellään Drupal) ovat sinulle tuttuja. Visuaalisen silmän lisäksi eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen copywriting:sta.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Kyseessä on vuoden määräaikaisuus ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan seniorikonsultti Kaisa Leskijärvi, kaisa.leskijarvi@barona.fi