(Poistunut julkaisusta)

Content Coordinator
Villi Pohjola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Villi Pohjola etsii Content Coordinaattoria vakinaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle!

Haluatko monipuolisen markkinoinnillisen työtehtävän, jossa oma kädenjälkesi todella näkyy?

Content Coordinatorin perustehtäviin kuuluu mm. tarkkuutta vaativat rutiinityöt verkkokauppaan ja käyttöjärjestelmään liittyen, markkinointimateriaalin valmistelut, tuotetietojen päivitykset, luovuutta vaativa sisällöntuotanto verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Lisäksi toivomme, että valokuvaat mielelläsi niin järjestelmäkameralla kuin dronellakin. Olet aidosti kiinnostunut luonnosta, käytät ennakkoluulottomasti materiaaleissa hyödyksesi eri vuodenaikoja. Kuvauksen lisäksi toivomme, että sinulta luonnistuu myös videokuvaus ja osaat myös editoida kuvaamiasi videoita.

Työpisteesi sijaitsee Napapiirillä ja työn edellytys on ajokortti. Toivomme sinun olevan mukana tiimissämme mahdollisesti jo marraskuun aikana tai sopimuksen mukaan lähikuukausina.

Ketä etsimme?

 • Monipuolinen työnkuva edellyttää viestinnällistä ja markkinoinnillista osaamista tai vähintään ymmärrystä tehtävistä, visuaalista silmää ja yhteistyökykyä. Myös taitoa digitaalisten sisältöjen tuottamisesta viestintäkanaviin pidämme tärkeänä. Tunnet sosiaalisen median kanavat hyvin ja ymmärrät datan merkityksen markkinoinnin suunnittelussa.
 • Koordinoit, suunnittelet ja vastaat ostopalveluina tuotettavasta materiaalista kuten painomateriaalista. Taittotöitä teemme myös itse, joten osaaminen / ymmärrys graafikon tehtävistä on myös eduksi, samoin kuin alan ohjelmat (Adobe Cloudista mm. PS ja InDesign).
 • Olet suunnitelmallinen ja kykenet projekti- ja tiimityöskentelyyn itseohjautuvasti. Olet innostunut ja innostava, rohkea kokeilemaan uutta ja sinulla on tuntemusta erilaisista digitaalisista alustoista ja työkaluista. Travius, WordPress, WooCommerce käyttökokemus katsotaan eduksi. Kiinnostus IT-alaan ja eri järjestelmiin on ehdottomasti plussaa. Et pelkää heitellä ajatuksia ja jalostaa niitä eteenpäin. Arvostat joustavaa työaikaa.
 • Sujuva englanninkielen taito on välttämätön.
 • Matkailualan ja matkailumarkkinoinnin tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.
 • Taustaltasi voit olla esimerkiksi sisällöntuottaja, markkinointiviestijä tai vastaava omatessasi näyttöjen kautta riittävää pohjaa tehtävässä onnistumiseen kiinnostuksen ja innostuneisuuden lisäksi.

Mitä tarjoamme?

 • Monipuolisen työnkuvan tiiviillä kosketuksella asiakkaisiimme ja laajoihin sidosryhmiin. Eturivin paikan alueellisessa, kansallisessa ja kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa. Mahdollisuuden toteuttaa ja julkaista ideoitasi eri medioissa ja kanavissa.
 • Kehitysmahdollisuuksia, mielenkiintoisia työtehtäviä ja mukavan tiiviin työyhteisön.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa vahvasti kasvuhakuisen yrityksen tulevaisuuteen.
 • Sopimuspalkan
 • Monipuoliset työtilat- sekä välineet, joissa on panostettu ergonomiaan ja työviihtyvyyteen.
 • Villi Pohjolan tarjoamat henkilökuntaedut mm. majoitukseen, ruokailuun ja vapaa-aikaan liittyen.

Jos etsit vastuullista tehtävää kasvavassa ja vakavaraisessa matkailuyrityksessä, tässä on tarjolla elämäsi tilaisuus!

Englanninkieliset hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 27.10.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen Villi Pohjolan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi p. 050 413 1220, etunimi.sukunimi@barona.fi.