(Poistunut julkaisusta)

Contact Center Associate
Garmin Nordic Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Garmin — tehty kestämään. Nämä kaksi sanaa kuvaa Garminin tuotteita, yritystä, kulttuuria ja tulevaisuutta. Garmin on sitoutunut valmistamaan ylivoimaisia autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja urheilutuotteita, jotka ovat keskeisessä roolissa jokapäiväisessä elämässä.

Haemme nyt asiakkaallemme Garmin Nordic Finland Oy:lle palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita Vantaalle. Työ alkaa huhtikuun 1. päivä ja jatkuu elokuun loppuun saakka ja sen on mahdollista jatkua tämän jälkeenkin. Työaika sijoittuu arkisin klo 9-17 välille.

Työtehtäväsi

Tärkein tehtäväsi on tuottaa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Toimit siis ensimmäisenä yhteyshenkilönä asiakkaille, tavarantoimittajille ja muille, jotka ovat yhteydessä Garmin Nordiciin. Varmistat, että Garminin Tuotetuki toimii parhaalla mahdollisella tavalla niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille. Nordic Contact Center Associate roolissa toimit Garminin lähettiläänä tarjoten laadukasta teknistä asiakaspalvelua ja Garminin tuotetukea asiakkaille. Tehtävässäsi tuet Garminin myyntiorganisaatiota ja myynnin edustajia. Hoidat myös tarvittaessa monipuolisesti muita toimistotehtäviä. Työssäsi raportoit suoraan Nordic Contact Center Team Leaderille ja teet aktiivista yhteistyötä muiden pohjoismaissa työskentelevien kollegoidesi kanssa. Valitut henkilöt saavat kattavan 3 viikon perehdytyksen tehtävään.

Timanttinen tyyppi, jolla on pallo hallussa

Olethan kerryttänyt aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot? Työntekijänä toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on dynaaminen ja itseohjautuva työote.

Odotamme sinulta

• Vahvaa asiakaspalvelu taustaa sekä katsomme kaupallisen koulutuksen eduksesi tehtävään

• Tiimihenkisyyttä – olet tottunut työskentelemään dynaamisessa ja nopeasti kasvavassa ympäristössä

• Erinomaisia kommunikointitaitoja

• Tarkkaa ja ratkaisukeskeistä työotetta

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

• Hyviä tietoteknisiä taitoja (Microsoft Office ja Outlook)

Jos tunnistit itsesi tästä ja olet valmis tarttumaan rohkeasti uuteen haasteeseen, olet juuri etsimämme henkilö. Hae paikkaa jo tänään!

Rehellinen ja kunnioittava kulttuuri

Me Garminilla tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jonka yrityskulttuuri perustuu rehellisyyteen, arvostukseen ja kunnioitukseen työntekijöitä, asiakkaita sekä yrityskumppaneita kohtaan. Meillä sinulle on mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen ja

Kysyttävää?

Mikäli sinua jäi vielä askarruttamaan jokin, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan henkilöstökonsulttiin Mia Tammistoon. Mian tavoitat numerosta 0505166780 arkisin klo 12-16. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si englannin kielellä!