(Poistunut julkaisusta)

Consulting Unit Manager
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme Lappeenrannan toimipisteeseemme konsulttiyksikön päällikköä. Meillä pääset mukaan kansainväliseen yritykseen, jakamaan osaamistasi, sparraamaan kollegoitasi ja työskentelemään mukavassa ja osaavassa porukassa merkityksellisen tuotteen parissa.

Konsulttiyksikön päällikkö toimii konsulttiyksikön esimiehenä ja vastaa yksikkönsä osalta laadukkaiden M-Files-ratkaisujen toimituksesta asiakkaille. Päävastuisiin kuuluvat yksikön tavoitteellinen johtaminen, esimiestyö ja toiminnan kehittäminen. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, kuten tuotekehityksen ja myynnin, kanssa. Tässä tehtävässä olet vastuussa koko Lappeenrannan toimipisteestämme sekä sen kehittämisestä ja kasvattamisesta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vahvoja esimiestaitoja, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vastuunottokykyä
  • kokemusta ja taitoja projektien läpiviennistä
  • vankkaa työkokemusta ja tietämystä yritysten erilaisista tietojärjestelmistä
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • matkustusvalmiutta kotimaassa sekä tarvittaessa myös ulkomailla

Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta M-Files-teknologiasta ja -ratkaisuista tai pystyt omaksumaan nämä nopeasti tehtävässäsi. 

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Toimintaamme ohjaavat periaatteet - ylivoimainen osaaminen, saumaton yhteistyö, onnistumisen asenne ja kasvun vaaliminen - haastavat meitä oikeaan suuntaan ja meillä esimiehisyys on palvelulupaus työntekijöillemme. Etupakettimme on laaja, haluamme puitteiden olevan kunnossa ja kiinnitämme huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme. 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers. Kuulemme sinusta mielellämme pian, mutta viimeistään 2.11.2018 mennessä. Marko Helén, Director, Services Nordics, kertoo mielellään lisää tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla (040 539 8742 tai marko.helen@m-files.com).