CONSULTANT / SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT
ManpowerGroup Solutions

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Haemme konsulttitiimin vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai Tampereelle sinua

RECRUITMENT CONSULTANT / SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT

Tehtävässäsi toimit omissa työtiloissamme Helsingissä tai Tampereella sekä rekrytointien toteutuksen yhteydessä ajoittain asiakkaidemme tiloissa pääosin pääkaupunkiseudulla tai Tampereella. Konsultoit ja tuet esimiehiä erilaisissa rekrytointiin ja osaamisen hankintaan liittyvissä kysymyksissä sekä toteutat monipuolisia rekrytointeja ja kartoitat osaajia eri kanavista. Taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen tehtäväsi voivat sisältää ajoittain myös uravalmennusta/outplacement -valmennuksiin liittyviä tehtäviä. Sinulla on hyvä ymmärrys palveluliiketoiminnasta ja kyky verkostoitua asiakasyritystemme kanssa.

Odotamme, että olet työskennellyt vähintään muutaman vuoden ajan rekrytoinnin parissa. Sinulla on kokemusta erityisesti asiantuntija- ja päällikkötason rekrytoinneista sekä kykyä työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä. Toivomme sinulta sourcing/research-kokemusta ja valmiutta kartoittaa osaajia eri kanavista. Viestintätaitosi ovat hyvällä tasolla niin suomen kuin englannin kielellä - sekä suullisesti että kirjallisesti. Arvostamme, jos olet käyttänyt erilaisia arviointityökaluja (esim. cut-e, SHL, PAPI) työssäsi ja omaat mielenkiintoa arviointien hyödyntämiseen osana henkilövalintoja.

Mitä tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden työskennellä sekä kotimaisten että kansainvälisten rekrytointien parissa

- tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisen työnkuvan kautta

- koulutusmahdollisuuksia toiveidesi ja tarpeidesi mukaan

- oman vastuualueen, jonka raameissa voit rakentaa itsenäisesti omat työskentelytapasi

- asiantuntevan tiimin tuen päivittäisessä työssäsi

- joustavat etätyömahdollisuudet

Rooliisi kuuluu satunnaista matkustusta kotimaassa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään pe 16.4 mennessä. Käymme läpi ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Principal Consultant Mikko Ranta, puh:040 6306545 ti 30.3 klo 14.00-16.00 ja ti 6.4 klo 14.00-16.00, mikko.ranta@manpowergroup.fi

Talent Solutions RPO (Recruitment process outsroucing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessiin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen niin jatkuvissa kuin projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa. Rekrytointipalvelumme on aina asiakkaamme näköistä: toimimme heidän nimissään ja kiinteänä osana heidän organisaatiotaan vahvistaen näin asiakkaan omaa työnantajakuvaa. Olemme lokaalisti globaali - tarjoamme osaamisemme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438469
  • Tehtäväalue: HR, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Tampere, Pirkanmaa