(Poistunut julkaisusta)

Consultant Managereita Academic Workille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Nuoria ammattilaisia, mielenkiintoisia asiakasyrityksiä monelta eri toimialalta, sydämellisiä työkavereita sekä yritys, joka tukee kehityksessäsi ja palkitsee avokätisesti onnistumisistasi - tällaista on olla Consultant Manager Academic Workilla! Viime vuoden 45 % kasvu liikevaihdossamme sai aikaan täydennystarpeen rekrytiimeihimme. Etsimme nyt Helsingin toimistolle uusia menestyjiä Consultant Managerin rooliin. Haluatko sinä olla avainlinkki korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten ja asiakasyritystemme välillä? Tutustu palkitsevaan rooliin ja lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Olemme laadukkaasti ja intohimolla palveleva nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 45 % ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 170 työntekijää.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluvat:
* Rekrytointi: Vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Laadit rekrytoitavan henkilön vaatimusprofiilin yhteistyössä asiakkaan kanssa, seulot ja haastattelet hakijoita ja esittelet potentiaalisimmat asiakkaalle. Työskentelet eri alojen rekrytointien parissa mm. IT:stä tekniikkaan, talouteen, markkinointiin ja myyntiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
* Asiakassuhteet: Yhdessä asiakaskohtaisen Account Managerimme kanssa kehitätte asiakassuhteita ja kasvatatte yhteistyötä uudelle tasolle. Käyt viikoittain asiakastapaamisissa ja pyrit jatkuvasti kasvattamaan omaa asiakasportfoliotasi, esimerkiksi lisämyynnin avulla.
* Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit rekrytoitujen konsulttien hallinnollisena esimiehenä huolehtien mm. työsopimukseen ja palkkahallintoon liittyvistä asioista, sekä vastaat suhteen kehittymisestä säännöllisten tapaamisten avulla.

Mitä tarjoamme sinulle?
* Kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen ja coachingin, jotta saat eväät kehittyä menestyväksi rekrytoinnin ja asiakastyön ammattilaiseksi. Jokainen Consultant Managerimme on mukana Career Steps-ohjelmassa, jota kautta varmistamme ammatillisen kehittymisen sekä menestymisestä palkitsemisen.
* Palkitseva palkkamalli: Tarjoamme alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi tuloksillasi.
* Pääset luomaan itsellesi valtavan verkoston ja istumaan samaan pöytään erilaisten yritysten johdon kanssa ja oppimaan laajasti liiketoiminnasta.
* Erinomaiset uramahdollisuudet: Kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvin mielenkiintoisia etenemismahdollisuuksia esimerkiksi esimiesrooliin.
* Erinomaiset henkilöstöedut: Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntasetelit, palkallisen lisälomaviikon vuosittain, joustavat työajat sekäerilaisiatapahtumia ja konferenssimatkoja kollegoiden kanssa.
* Energinen työkulttuuri ja ihanat työkaverit.
* Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala.
* Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Mitä ominaisuuksia etsimme Consultant Managerissa?
* Tuloshakuinen: olet kilpailuhenkinen ja työssäsi sinua ajaa eteenpäin halu saavuttaa huipputuloksia sekä työskennellä sinnikkäästi tavoitteen eteen myös silloin kun kohtaat epäonnistumisia.
* Vakuuttava: olet varman oloinen erilaisissa tilanteissa ja sinulla on vahva usko itseesi. Kykenet analysoimaan omaa tekemistäsi ja toimimaan ammattimaisesti niin asiakkaiden kuin työnhakijoidenkin parissa.
* Rohkea: heittäydyt rohkeasti uusiin tilanteisiin, haastat itseäsi epämukavuusalueelle ja uskallat tuoda omat mielipiteesi esille.
* Erinomaiset yhteistyökyvyt: sinulla on aito kiinnostus ihmisiin ja haluat luoda sekä ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiin, työnhakijoihin ja kollegoihin.
* Joustava: suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
* Itseohjautuva: otat vastuun omasta työstäsi ja tartut toimeen oma-aloitteisesti päästäksesi kohti tavoitteita sekä etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä.

Näiden ominaisuuksien lisäksi sinulla on:
* Korkeakoulututkinto (tai olet opintojen lopussa, juuri valmistumassa)
* Työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, asiakaskontakteista ja/tai toimistotyöstä, eduksi katsotaan aiempi kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
* Sinulla on B-ajokortti

Aloitus: Maaliskuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (Ruoholahdenkatu 23)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

YHTEYSHENKILÖ: TALENT ACQUISITION MANAGER SATU NISSINEN

JULKAISUPÄIVÄMÄÄRÄ: 14.1.2019

Hakemaan pääsetosoitteesta: https://app.happo.com/external-application/17TIgXrkDDyxGxQdCgpGQP. Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:eesi tai hakemukseesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.
MUUTA TIETOA
Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja mahtava yrityskulttuurimme ovat kasvumme lähteenä. Haluathan sinäkin osaksi menestystarinaamme?