(Poistunut julkaisusta)

Consultant, Global Mobility Services
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme tiimiimme asiantuntijaa työlupa- ja asettautumispalveluihin äitiysloman sijaisuuteen. Meillä viihtyvät asiantuntijat, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Tehtävässä tulet työskentelemään osana People and Organisation -tiimiämme, joka tarjoaa laaja-alaisesti palveluita kansainväliseen työskentelyyn liittyen. Tiimimme auttaa asiakkaita mm. palkitsemiseen, yritysjärjestelyihin ja verotarkastuksiin liittyvissä henkilöverotuskysymyksissä sekä työnantajavelvoitteisiin ja työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Avustamme asiakkaitamme myös perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä asioissa sekä tarjoamme palkkahallinnon palveluita. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yhtiöitä start up -yhtiöistä pörssiyhtiöihin. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa. Tiimimme jäsenet osallistuvat monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme Suomeen tulevien ja ulkomaille lähtevien työntekijöiden avustaminen asettautumisessa sekä työ-, oleskelulupa- ja viisumihakemuksissa. Autat mm. asunnon etsinnässä, eri viranomaisten kuten maahanmuuttoviraston, verottajan, Kelan, lähetystöjen, pankkien ja muiden tahojen kanssa asioimisessa sekä lasten kansainvälisissä kouluhakemuksissa. Lisäksi koordinoit kansainvälisen ketjumme ja yhteistyökumppaneidemme avulla ulkomaille suuntautuvia palveluita.

Mitä odotamme sinulta?

  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa
  • Olet palveluhenkinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta

Lisäksi organisoit työtäsi tehokkaasti ja olet järjestelmällinen, positiivinen ja innostunut työkaveri. Arvojemme mukaisesti odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Omakohtainen kokemus muiden kulttuurien kanssa toimimisesta ja ulkomailla asumisesta tai työskentelystä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laadukkaita koulutuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme ison talon kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyen.

Tehtävä on vuoden määräaikainen äitiyslomansijaisuus, jonka jälkeen on mahdollista keskustella jatkosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 24.6.2018. Kerro hakemuksessasi myös miten omakohtainen kokemuksesi hyödyttää sinua tässä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Viitasalo, puh. 040 714 5622, sari.viitasalo@pwc.com.