Consultant / Associate Consultant konsultointiin Gartner Finlandille Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Gartner Finlandille konsulttia toimimaan projekteissa julkisen hallinnon suurille asiakkaille. Työskentelet konsulttina joko Consultant tai Associate Consultant- nimikkeellä kokemuksestasi riippuen. Tulet tekemään johdon konsultointia teknologiastrategioiden sekä palvelumuotoilun strategioiden implementoinnin parissa. Etsimme Gartnerille jo konsulttityöstä sekä asiakasrajapinnasta kokemusta kerryttänyttä henkilöä, jolla on strateginen ajattelutyyli sekä innostus ja kiinnostus projektien menestyksekkääseen läpiviemiseen.

Mikäli etsit itsellesi seuraavaa vaihetta urallasi osana suurta ja kansainvälistä tutkimuksen ja konsultoinnin edelläkävijää, on tämä työ tarkoitettu sinulle!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista konsulttia konsultointiin Gartner Finlandille.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Gartner Finland Oy.
TYÖNKUVA
Konsulttina toimit osana noin 3 hengen konsulttitiimiä. Työnkuvaasi kuuluu johdon strateginen konsultointi niin teknologiastrategioiden kuin palvelumuotoilujen läpiviemisessä ja implementoinnissa. Tunnistat ratkaisuja sekä kehität ja teet ehdotuksia prosessien kehittämisestä. Avustat ja valmistelet asiakkaille kustannus-hyötyanalyysejä, koordinoit ja kommunikoit asiakkaan kanssa sekä vastaat projektin vaiheiden raportoinnista sekä esittelemisestä. Suunnittelet palveluportfoliota asiakkaan tarpeiden mukaan, kommunikoit asiakkaan kanssa koko prosessin läpi vastaten projektin dokumentoinnista sekä raportoinnista osana konsultointityötäsi.

Roolisi rakentuu kokemuksesi mukaan. Mikäli sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavanlaisesta konsulttityöstä, pääset toimimaan vahvemmin suunnittelun ja asiantuntijaroolin parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Johdon strateginen konsultointi
* Teknologiastrategioiden ja palvelumuotoilustrategioiden implementointi
* Raportointi ja dokumentointi
* Asiakkaiden kanssa kommunikoiminen


Mikäli olet jo toiminut konsulttitehtävissä sekä haluat päästä osaksi johtavaa kansainvälistä tutkimuksen ja konsultoinnin edelläkävijää, on tämä tehtävä loistava sinulle! Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä tärkeässä roolissa merkittävien julkishallinnon asiakkaiden kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi kauppatieteiden, tietotekniikan tai diplomi-insinöörin opinnoista. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista konsulttitehtävistä. Tietotekniikan taitosi ovat ajan tasalla, sillä teet työssäsi myös raportointia ja dokumentointia sekä konsultoit teknologiaan liittyvissä asioissa. Olet taitava ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti asiakkaille projektin välivaiheista sekä ratkaisuista. Työskentelet pääasiassa julkisen sektorin asiakkaiden kanssa, joten pääset osaksi myös yhteiskunnallisesti tärkeitä kokonaisuuksia. Olet tunnollinen ja innostunut sekä valmis työskentelemään monenlaisissa tehtävissä eri projekteissa. Sinulla on kova motivaatio ja oletkin valmis tekemään töitä täydellä sydämellä. Konsulttityössä keskiössä ovat myös strateginen ymmärrys sekä kyky hahmottaa ongelmia ja ratkaisuja.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto (kauppatieteet / tietotekniikka / DI)
* Aiempaa kokemusta konsulttityöstä
* Hyvät tietotekniset taidot
* Motivaatio ja sitoutuneisuus työskennellä projekteissa menestyksekkäästi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko ja vakinainen työ myös mahdollinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Gartner Today we are the leading research and advisory company. Weve expanded well beyond our flagship technology research to provide senior leaders across the enterprise with the indispensable insights, advice and tools they need to achieve their mission-critical priorities and build the organizations of tomorrow.

Together with our clients, we fuel the future of business so that a more
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235399
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo