(Poistunut julkaisusta)

Construction Project Manager
IKEA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

ODOTAMME SINULTA

IKEA Suomi hakee Rakennuttamisen Projektipäällikköä vastaamaan rakennushankkeista IKEA Suomen tavarataloissa.

Voit olla työurasi alkutaipaleella oleva rakennuttamisen asiantuntija tai jo kokenut projektiosaaja. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. RI) sekä rutkasti palavaa halua laadukkaaseen projektityöskentelyyn kannustavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä. 

 

VASTUUALUEESI

Projektipäällikön tehtäviin sisältyy korjaus-, laajennus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen aina suunnittelusta ja kustannuslaskelmista valmiin projektin luovutukseen asti, takuutarkastuksia unohtamatta.

Projektipäällikkö varmistaa hankkeen laadukkaan toteutuksen sekä huolehtii, että sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät noudattavat IKEA Suomen sisäisiä rakentamisstandardeja ja toimintaohjeita, unohtamatta paikallisia viranomaismääräyksiä. Pääpaino työtehtävissä on erilaisissa ja vaihtelevissa saneeraushankkeissa pitäen sisällään niin energiatehokkuushankkeita kuin monipuolista korjausrakentamistakin.

 

TIETOA TEHTÄVÄALUEESTA

Työpisteesi sijaitsee IKEA Suomen Palvelutoimistossa Espoossa. Tukenasi on noin viiden hengen asiantuntijatiimi sekä iso joukko vakituisia yhteistyökumppaneita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää säännöllistä matkustamista kotimaassa IKEA- tavarataloissa sekä englanninkielen taitoa. Tarjoamme suuren konsernin edut ja laajat kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet.

 

Hae heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Property Manager Ann-Christin Pilviö, p. +358 46 876 1149,  ti 23.4 klo 9-11 sekä ma 29.4 klo 9-11.