(Poistunut julkaisusta)

Configuration Technician
Xllnc Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Xllnc is a leading supplier of IT LCM solutions for large corporations in the Nordics. The company's core solution is its "device-as-a-service" offering, helping organizations evaluate their IT needs, plans, procurement and finance in addition to configuring IT equipment. Additional services include monitoring and managing corporate IT assets such as PCs, tablets and mobile phones throughout their lifecycle, including support and logistics.

Hei IT-alasta kiinnostunut osaaja! Xllnc Finland Oy etsii nyt tiimiinsä Configuration Techician -roolin sijaista noin puolen vuoden mittaiseen määräaikasuuteen. Työ alkaa tammikuussa 2021.

Tehtävässä ei välttämättä tarvita IT-alan koulutusta, vaan eniten painoarvoa on kokemuksella ja kiinnostuksella IT-alaa ja -asennuksia kohtaan. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Hakijoilta odotetaan englannin kielen osaamista, sillä raportointi ja yhteydenpito yrityksen pääkonttoriin Ruotsiin hoidetaan englanniksi. Työkielenä on suomi.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa ohjelmistoasennukset ja konfiguraatiot sekä järjestelmien ylläpito. Työtehtäviisi saattaa myös sisältyä hardware-asennuksia, kuten kovalevyjen ja näppäimistöjen vaihtoja. Työpaikka sijaitsee Kaarinassa, johon on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä, sekä mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen sijaisuuden jälkeen. Pääset osaksi rentoa ja dynaamista tiimiä laadukkaisiin toimitiloihin. Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.