(Poistunut julkaisusta)

Configuration Specialist
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Configuration Specialistia ylläpitämään ja optimoimaan Telia Cygaten konfiguraationhallinnan tietokantaa (CMDB) sekä olemaan mukana prosessiin liittyvien työkalujen ja toimintamallien kehittämisessä.

Configuration Specialistin tehtävässä vastaat Telia Cygaten konfiguraationhallinnan ylläpitotehtävistä sekä olet mukana tietojen transitioprojekteissa. Vastaat osaltasi CMDB datamallista ja sitä tukevien teknisten rakenteiden suunnittelusta ja kehityksestä yhdessä konfigurointi- ja monitorointitiimien kanssa. Tarvittaessa eskaloit puutteita ja tuet sidosryhmiä relevantin datan varmistamisessa.

Tehtävä sijoittuu Service Operations -yksikkömme Operations Management -tiimiin, joka vastaa Telia Cygaten palvelutuotannon tukemisesta ja kehityksestä. Yksikkömme ja tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä läpi organisaation.

 

Kuka Sinä olet?

Configuration Specialistin tehtävä vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet luonteeltasi määrätietoinen alan ammattilainen, jolla on positiivinen asenne ja hyvä yhteistyökyky. Sinulla on kokemusta konfiguraationhallinnasta sekä siihen liittyvistä järjestelmistä. Haluat ymmärtää asioita kokonaisvaltaisesti ja pystyt katsomaan asioita monesta eri näkökulmasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tiedät, miten ICT-palveluntarjoaja toimii, mahdollisesti olet katsonut maailmaa myös asiakkaamme näkökulmasta. Olet tottunut myös siihen, että arkesi saattaa ajoittain olla hektistä, mutta et lamaannu helposti vaan osaat johtaa omaa työtäsi ja hallita työkuormaasi priorisoimalla ja luomalla parhaita toimintamalleja yhdessä kollegoidesi kanssa. Ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja autat työkavereita yli tiimi- ja yksikkörajojen saavuttaaksemme yhdessä liiketoiminnalliset tavoitteemme.

 

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Sinulla on tilaisuus kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme asiantuntevien kollegoiden tuella.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

 

Odotamme sinulta

  • Tietomallit, relaatiot ja CMDB ovat Sinulle tuttuja termejä sekä teoriassa että käytännössä
  • Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta ITSM-järjestelmistä, aikaisempi kokemus ServiceNow:sta luetaan eduksi
  • Olet kerryttänyt ymmärrystäsi teknisistä järjestelmäkokonaisuuksista
  • Olet mahdollisesti työskennellyt ICT-palvelutuotannon parissa ja tunnet ITIL-viitekehyksen
  • Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Työskentelytyylisi on suunnitelmallinen ja järjestelmällinen
  • Sinulla on proaktiivinen ja yhteistyöhenkinen ote asioiden eteenpäin viemiseksi

Arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Sami Vuorensola, puhelimitse 040 543 9040 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.1.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi