(Poistunut julkaisusta)

Configuration Manager
Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehokkaan palvelutuotannon taustalla ovat aina ajantasainen data ja toimivat järjestelmät, joita laaja asiantuntijajoukkomme käyttää päivittäin parhaan palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme. Configuration Managerina saat mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että tuotannon järjestelmissämme tieto ja asiakasympäristöjen valvonnat pysyvät ajantasaisina. Toimit osana Configuration and Asset Management -prosessia ja kehität yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, miten laitetietokantamme (CMDB) sisältö toimii tietovuona (miten/mistä data tulee, miten validoidaan, miten päivittyy, jne).


Mitä voit odottaa

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Uskomme, että uuden sukupolven IT palveluntarjoajan tulee ottaa entistä vahvemmin käyttöön kehittyneet datan prosessointimahdollisuudet, kuten datan analysointi, koneoppiminen ja tekoäly. Data on digitalisaation raaka-aine, josta se voidaan jalostaa tietämykseksi ja lopulta viisaudeksi.

Odotamme, että sinulla on

  • teknistä osaamista (insinööritaso) ja kiinnostusta datan käsittelystä
  • ymmärrystä ja kiinnostusta prosessimaiseen toimintaan (ITILv3 / Configuration and Asset management)
  • analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • kykyä toimia osana tiimiä, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti
  • hyviä kommunikointi-, dokumentointi- ja raportointitaitoja (suomi/englanti)

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund, puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse alex.nylund@cygate.fi 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.7.2018.

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.cygate.fi