(Poistunut julkaisusta)

Concept Owner Neste Oyj:lle, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
Etsimme nyt Concept Owneria asiakasyrityksellemme Nesteelle toimimaan projektitehtäviin uusiutuvan energian liiketoiminnan ytimeen! Monipuoliseen työnkuvaasi kuluu liiketoiminnan vaatimuksista, suunnittelusta ja kehityksestä kommunikointi sekä integroitujen suunnitteluraportointiratkaisujen testaus eBPC:tä ja Anaplan -työkalujen käyttöönottoprojektissa. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön, jossa osaavien kollegojen avustuksella pääset haastamaan itseäsi urasi seuraavalle askeleelle. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Vastuullisen työnantajan sekä arvokasta työkokemusta projektityöskentelyn parista
* Pääsyn osaksi uusiutuvan energian liiketoimintaa
* Kansainvälisen ja avoimen työyhteisön, jossa viihtymiseesi panostetaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Liiketoiminnan vaatimuksista, suunnittelusta ja kehityksestä kommunikointi ePBC- ja Anaplan -työkalujen käyttöönotossa
* Integroitujen suunnitteluraportointiratkaisujen testaus
* Tuotannon tukeminen käyttöönoton aikana
* Projektin eteenpäin vieminen ja yhteydenpito järjestelmätoimittajaan projektin aikana

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti korkeakoulutustausta (esim. IT, logistiikka tai kaupallinen)
* Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (Concept Owner, Product Owner tai vastaava)
* Aiempaa kokemusta ePBC-suunnittelutyökalusta ja SAP ECC:n parissa työskentelystä
* Liiketoimintalähtöinen työote sekä ymmärrystä suunnitteluprosessin toiminnasta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Osaaminen Agile -projektinhallinnasta, Anaplan -työkalusta ja Power BI:n parista nähdään tehtävässä eduksi. Kerrothan osaamisestasi jo hakemuskirjeessäsi!

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Vastuuntuntoinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Työaika: Kokoaikainen
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.7.2020 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Keilaranta 21, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nesteen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste{target="_blank"} tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.