(Poistunut julkaisusta)

Concept Owner Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Konecranes etsii Concept Owneria osallistumaan asiakaskyselyiden kehittämiseen projektiluontoisessa ympäristössä. Pääset seuraamaan läheltä prosessien etenemistä ja antamaan oman tärkeän panoksesi tukitoimintoihin. Emme etsi valmista IT-alan ammattilaista, sillä oikealla asenteella tulet oppimaan tässä työssä valtavasti uutta ja kehittymään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tuet asiakaskyselyitä tuottavan kyselypalvelun toimintaa Voice of Customer - työkalun parissa. Kehität ja muokkaat kyselyiden teknistä laatua ja prosessia. Teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintayksikköjen kanssa kartoittaaksesi, mihin suuntaan kyselytyökalua pitäisi kehittää. Työskentely tapahtuu scrumia käyttäen. Opinnot tai aikaisempi kokemus IT-alan tehtävistä tukee tässä roolissa menestymistäsi. Lisäksi avainasemassa meille on rohkea ja oma-aloitteinen asenne, käytännönläheinen työskentelytapa sekä aito mielenkiinto ja motivaatio alaa kohtaan.

Tarjoamme


* Tiiviin ja toisiaan tukevan työympäristön
* Mahdollisuuden päästä kehittymään kansainvälisessä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaskyselyjen muokkaaminen ja kehittäminen
* Sidosryhmätyöskentely eri liiketoimintayksikköjen kanssa kansainvälisellä tasolla
* Raportointitehtävät ja tukitoiminnot (esim. tikettien koordinoiminen)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (IT)
* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, mieluiten IT-alan tehtävistä
* Aitoa kiinnostusta IT-alaa kohtaan ja halua oppia uutta
* Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen Agile-työskentelytavoista, esim. Scrum/Kanban.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.