(Poistunut julkaisusta)

Concept Manager
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme nyt Manageria Telian Avoin kuitu -konseptiimme.

Oletko myynnissä ja esimiestyössä kokemusta kerryttänyt innostaja ja aikaansaaja? Etsitkö sitä seuraavaa steppiä työurallasi, kohti suurempaa vastuuta ja haasteita? Mikäli kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Mistä tässä on kyse?

Telian Avoin Kuitu on asuinalueille suunnattua valokuitusopimusten myyntiä. Avoin Kuitu -myyntitiimien toiminta kohdistuu omakotitaloalueille, joille tullaan tulevaisuudessa rakentamaan valokuituverkko. Myyntitiimien tarkoituksena on markkinoida valokuitua, kohdata asukkaita, sopia asiakastapaamisia, neuvotella, ratkaista ongelmia ja myydä sopimuksia. Concept Manager toimii kaikkien myyntitiimien esimiehenä ja vastaa koko konseptin toiminnasta; osallistuu uusien myyjien ja esimiesten rekrytointiin ja kouluttamiseen, raportoi viikottain asiakkaalle, vastaa uusien kampanjoiden läpiviennistä ja pitää huolen että "homma toimii".

Millaista on Concept Managerin arki?

Telian Avoimen Kuidun konsepti on kasvanut erittäin voimakkaasti ja haemme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen Concept Manageria vastaamaan Rainmakerillä Telian Avoimen Kuidun operatiivisesta toiminnasta. Tarjoamme sinulle vastuullista tehtävää, toimivaksi osoitetussa konseptissa, jossa saat käyttää omaa osaamistasi suunnannäyttäjänä. Pääset olemaan avainroolissa uusien myyjien ja esimiesten kouluttamisessa, sekä kehittämään toimintaa ja prosesseja.

Toivomme sinulta:

  • Tavoitteellista ja itseohjautuvaa asennetta työhön sekä kykyä viedä asiat loppuun asti
  • Tulosorientoituneisuutta
  • Halua mennä mukavuusalueen ulkopuolelle
  • Kokemusta myynnistä ja/tai esimiestyöstä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuuta, jonka ansiosta saat ulosmitata taitosi ja kykysi
  • Ympäristöä, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi ja vaikuttamaan konseptin kasvuun
  • Kokoaikaisen ja vakituisen työn, sekä kilpailukykyisen palkan
  • Vahvan ja ammattitaitoisen tuen Sinun työllesi

Etsimämme henkilö tuntee niin ihmiset kuin myynnin ja haluaa myös johtaa ja kehittää sekä ihmisiä että prosesseja. Odotamme Concept Managerilta sitoutumista tehtävään ja kykyä kantaa vastuu uuden konseptimme toteutuksesta, menestymisestä ja kasvusta sekä mahdollisuutta ajoittain työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin joukkueesi pelaajat pääasiassa ovat kentällä.

Tule mukaan vahvistamaan uutta menestyskonseptia kanssamme ja laita paperit vetämää pikimmiten. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 10-15 antaa Max Hedman p. 0447553945.

Työnantajana toimii Rainmaker.

Rainmaker on uudenlainen asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa myynnin sekä henkilöstö-,palkka- ja taloushallinnon osaamista ja palveluita. Rainmaker on syntynyt yritysjärjestelyllä johtavista suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista.
www.rainmaker.fi