(Poistunut julkaisusta)

Concept Manager – vähittäis- ja tukkukaupan alalle
Temp-Team Finland Oy / Oy Trexet Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Yritysesittely


Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu urheilu-, työ- ja yritystekstiilien sekä lahjatavaroiden, kodin ja keittiön design -tuotteiden tukkukauppa. Se kuuluu osana ruotsalaiseen pörssiyhtiöön New Wave Groupiin, joka toimii 30 maassa ympäri maailmaa. Laajaan tuotetarjontaan kuuluvat Sagaformin kodin ja keittiön design -tuotteet, sekä pohjoismaiden suurin lasinvalmistaja Orrefors Kosta Boda. Konsernin tekstiilibrändejä ovat mm. Craft Sportswear, Clique, Cutter & Buck sekä työvaatemerkki Projob.

Haemme nyt Trexet Finlandin myyntitiimiin Concept Manageria Espoon toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus


Päivittäisiin tehtäviisi ja vastuihin kuuluvat Sagaform, Orrefors ja Kosta Boda tuotemerkkien myynti ja markkinointi. Pidät yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin sekä etsit uusia myyntikanavia. Olet myös mukana kehittämässä myyntiä ja markkinointia suuremman tiimin kanssa, sekä toimit tuotemerkkien yhdyshenkilönä ruotsalaisen pääkonttorin kanssa.

Asiakkaina sinulla on pieniä ja suuria tunnettuja vähittäiskaupan alan yrityksiä, joten alan tuntemus on olennaista. Teet yhteistyötä asiakasyritysten ostajien ja yhdyshenkilöiden kanssa. Työssä käydään paljon asiakkaiden luona, joten matkustusvalmius kotimaassa on tärkeää. Lisäksi työhön kuuluvat satunnaiset tapahtumat Euroopassa.

Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että olet innokas antamaan oman panoksesi Trexet Finlandin menestymiseen asiakaspalveluhenkisyydelläsi sekä kaupallisella ajattelutavallasi. Tässä tehtävässä avainasemassa on toimeen tarttuva, aktiivinen ja myynnillinen asenne.

Hakemallamme henkilöllä on

•vähittäiskaupan tuntemusta ja kokemusta alalta
•kokemusta myynnistä ja asiakkuuksienhallinnasta
•hyvät suomen ja englannin kielen taidot, ruotsin kielen osaaminen on etu
•kykyä toimia itsenäisesti
•rohkeutta tarttua toimeen ja ”pistää asiat rullaamaan”
•ulospäinsuuntautunut ja energinen asenne
•kiinnostusta sisustusalaa kohtaan

Mitä tarjoamme?


Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan tunnettujen huippumerkkien kanssa, loistavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus Trexet Finlandin joukkoon! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > Concept Manager. Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian!