(Poistunut julkaisusta)

Compliance Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Nautitko haasteista ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Haluatko olla kehittämässä Compliance-toimintoa ja luomassa uusia toimintamalleja, jotka tukevat liiketoimintaa? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Compliance Specialist. Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintamme tukeminen ja neuvonta säännösten sekä sisäisten toimintaohjeiden noudattamisessa. Osallistut Compliance-ohjelman mukaisten toimenpiteiden toteuttamiseen ja koulutat henkilökuntaamme näihin asioihin liittyen. Tehtävään liittyy olennaisesti uusien compliance-kontrollien luominen ja olemassa olevien toteuttaminen. Hoidat myös erilaisia valvonta- ja raportointitehtäviä sekä riskiarviointeja. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen organisaatiomme ja Nordic-kollegoiden kanssa.

Koulutukseltasi olet OTM/OTK ja sinulla on vähintään parin vuoden kokemus Compliance-toiminnoista ja/tai työskentelystä finanssialalla. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja ymmärrät, miten Compliance linkittyy liiketoimintaan. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, mutta toisaalta sinulta löytyy myös pitkäjänteisyyttä pidempiä projekteja varten. Olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen ja pystyt viemään asioita ripeästi eteenpäin ja tekemään rohkeasti päätöksiä. Et pelkää rutiineja tai mukavuusalueesi ulkopuolelle hyppäämistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi.

Meillä pääset kehittymään ja toteuttamaan itseäsi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Petra Sintoselta 20.11. klo 12-13 numerossa 050 468 5088. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa 25.11. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.santander.fi!