Compliance Solution Specialist, kokoaikainen, NordCheck Oy, Espoo
NordCheck Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021
Oletko kiinnostunut Compliance-asioista, eli sääntelyn, säädöksien ja laatustandardien vaikutuksesta liiketoiminnassa? Innostutko vastuullisuusteemoista? Löytyykö sinulta järjestelmäosaamista esim. integroinnista tai konfiguroinneista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Compliance Solution Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, NordCheck Oy:lle, henkilöä Compliance Solution Specialist -positioon vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan NordCheckille.

NordCheck Oy on kasvussa, ja hakee uusia osaajia asiakasprojektien toteutukseen. NordCheckin ratkaisulla varmistetaan yrityksen Compliance- ja laadunhallinnan prosessit, auditoinnit ja riskinhallinta. NordCheck auttaa regulaatioiden hallinnassa ja tuo hyvät työvälineet kestävän kehityksen seurantaan ja tarvittaviin kontrolleihin, sekä auttaa yrityksiä seuraamaan sisäisten ja ulkoisten säädöksien ja standardien noudattamista kaikessa toiminnassa.
  
Compliance Solution Specialist -tehtävässä pääset toimimaan Suomen suurimpien yritysten ja laajan tehtävänkuvan parissa. Tehtävässä olet mukana järjestelmäprojekteissa toimittamassa ratkaisuja erilaisille asiakkaille ja osallistut myös asiakasratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Hoidat lisäksi valmiilla työkaluilla ratkaisun konfiguroinnin ja parametroinnin, jotta ratkaisu vastaa asiakkaan käytännön prosesseja. Suunnittelet myös asiakkaan kanssa mitä tietoa tuodaan järjestelmään integraatioiden kautta olemassa olevista järjestelmistä (kuten ERP tai CRM). NordCheck kouluttaa sinut compliance-hallinnan tekniseksi asiantuntijaksi.

Asiakasyritys
NordCheck Oy auttaa yrityksiä hallitsemaan kaikkea toimintaa, joka koskee lain vaatimuksia, laatua, vastuullisuutta ja riskienhallintaa. NordCheck tarjoaa täyden palvelun Compliance-hallintaa yhdellä alustalla yrityksille, jotka tahtovat toimia vastuullisemmin. Tämä paitsi tehostaa toimintaa ja vähentää sääntörikkomuksia ja laatuongelmia, myös parantaa työpaikan kulttuuria, saa työntekijät viihtymään paremmin ja luo pohjan asiakkaiden vahvalle luottamukselle. Lue lisää: https://www.nordcheck.com/fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Yhteydenpito asiakkaiden kanssa toimitusprojektin eri vaiheissa sisältäen ratkaisun määrittelyn, ratkaisuehdotuksen esittelyn, konfiguroinnin, valmiin ratkaisun esittelyn ja käyttökoulutuksen
 • Asiakkaan tarpeen ja sopivan ratkaisun hahmottaminen ja dokumentointi sekä ratkaisuehdotusten tekeminen suunnitteluvaiheessa
 • Tuotteen konfigurointi ja parametrointi, jotta ratkaisu vastaa asiakkaan käytännön prosesseja ja termejä
 • Ratkaisun yhdistäminen asiakkaan olemassa oleviin tietojärjestelmiin (ERP ja CRM) ja tarvittavien tietojen tuonti integraatioiden kautta NordCheckin järjestelmään

Odotamme sinulta
 • Kokemusta liiketoiminnasta, jossa Compliance, eli sääntely, säädökset ja laatustandardi, ovat tärkeässä roolissa (esim. valmistava teollisuus, energiateollisuus, lääketeollisuus yms.)
 • Kiinnostusta vastuullisuuteen ja Compliance-asioihin sekä sen vaikutuksiin liiketoiminnassa
 • Tietojärjestelmäosaamista esim. järjestelmien hallinnoinnista, integroinnista, konfiguroinneista, järjestelmäprojektista, järjestelmämäärittelystä tai tietovarastoista
 • Erinomaisia kommunikointitaitoja laadukkaan asiakasyhteydenpidon varmistamiseksi
 • Hyviä projektityötaitoja
 • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet kuten saksa ja ruotsi ovat eduksi

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä Compliance-asioiden asiantuntijaksi
 • Parhaan ajoituksen päästä mukaan kasvavaan yritykseen, jossa on myös mahdollisuuksia kasvaa, kehittyä, oppia ja edetä firman sisällä
 • Kattavan perehdytyksen NordCheckin Compliance-ratkaisuun
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden myös jatkossa
 • Avoimen, can-do -asenteella toimivan yrityskulttuurin – NordCheckin pieni tiimi on kuin perhe!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maaliskuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1421932
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa (a) studentwork.com)
 • Puhelin: +358504637212