Compliance Officer
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Oletko sinä etsimämme osaava compliance-asiantuntija, jolla on aktiivinen ote sekä halu kehittää tulevaisuuden Fenniaa? Innostaako sinua uudistuminen, mahdollisuus kehittää sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan toimintamalleja ja viedä rohkeasti eteenpäin muutoksia? Etsimme Compliance Officeria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Fennian Compliance-toimintoa. Tehtävässä tuet, ohjeistat ja koulutat liiketoimintoja sääntelyn noudattamisessa, suunnittelet ja toteutat compliance-valvontoja, osallistut compliance-riskien arvioimiseen ja laadit compliance-riskiä koskevia raportteja sekä ylimmälle ja toimivalle johdolle että liiketoiminnoille. Compliance-toiminto on osa Fennian riippumatonta riskienhallintayksikköä, jossa pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä osaavien riskienhallinnan ammattilaisten kanssa.

Hakijalta odotamme
Meillä menestyy henkilö, joka haluaa rohkeasti rakentaa uutta ja kehittää toimintaa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta compliance-riskien arvioinnista, valvontojen toteuttamisesta ja raporttien laatimisesta. Sinulla on halu ja kyky edistää compliance-kulttuuria ja tunnet hyvin finanssialan sääntelyä. Toivomme että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus finanssialalta, erityisesti arvostamme vakuutusliiketoiminnan osaamista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja osaat rakentaa yhteistyöverkostoja. Olet myös oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen; viet aloittamasi tehtävät tinkimättömästi alusta loppuun. Tämän lisäksi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen
Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Osana Fennian Riskienhallinnan osaavaa tiimiä pääset kanssamme muutosmatkalle rakentamaan Tulevaisuuden Fenniaa. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoamme aktiivisesti mahdollisuuksia myös lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrelle Länsi-Pasilaan Triplan läheisyyteen tiimiin, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyön tekemiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae heti!
Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Compliance Eeva Lipasti, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 0400-345 182 12.11. klo 9.00-10.00, 17.11. klo 14.00-15.00, 1.12.2021 klo 12.00-13.00 tai 10.12. klo 9.00-10.00.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 15.12.2021.

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523319
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Uusimaa