(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
Svea

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme compliance-funktioomme Compliance Officeria vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit osana tiivistä viiden hengen Nordic Compliance -tiimiämme. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa viihtyisissä työtiloissamme.

Työtehtävä:

Työtehtäväsi on laaja ja monipuolinen. Tehtävässä työskentelet niin eettisten, hallinnollisten kuin operatiivisten riskeihin liittyvien kysymysten parissa. Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • rahoitusliiketoiminnan compliance-sääntelystä nousevien riskien tunnistaminen, analysoiminen ja raportoiminen sekä näiden riskien valvominen operatiivisessa toiminnassamme
  • liiketoimintojemme ja operatiivisen toimintamme tukeminen toimialaamme koskevissa compliance-sääntelyssä
  • henkilöstön informointi ja kouluttaminen uusien sisäisten ja ulkoisten säännösten osalta
  • konsernin vuosisuunnitelman mukaiset liiketoimintaosastojen auditoinnit ja riskiarviointisuunnitelmat

Roolissasi pureudut aktiiviesti rahoitusliiketoimintaan liittyvään sääntelyyn ja sieltä esille nouseviin kysymyksiin. Teet aktiivista ja säännöllistä yhteistyötä liiketoimintajohtomme kanssa. Tehtävässä raportoit suoraan konsernin Head of Compliancelle Ruotsiin sekä Suomen maajohtajalle.

Tarjoamme sinulle:

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden merkittävään asiantuntijatehtävään yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Tehtävässä saat työskennellä laadukkaiden rahoitustuotteidemme parissa vastuullisessa työtehtävässä ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Työkenttäsi on itsenäinen ja pääset vaikuttamaan monipuolisesti roolissasi.

Lisäksi me Svealla panostamme laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava työskennellä!

Odotamme sinulta:

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3 vuoden työskentelykokemusta compliance-sääntelystä pankki-, rahoitus-, tai luottolaitoksessa, sääntelyviranomaisella tai lakitoimistossa
  • vähintään 3 vuoden kokemusta itsenäisestä viranomais- ja johdon raportoinnista
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja analyyttisyyttä
  • erinomaista suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

Tehtävän ansiokkaan hoitamisen kannalta asioiden kuvaaminen ja dokumentointi ovat sinulle tuttua ja osaat esittää asian ymmärrettävästi myös muille. Hoidat vastuualuettasi itsenäisesti ja itseohjautuvasti työskennellen kuitenkin yhteistyössä ruotsalaisten ja norjalaisten compliance-kollegoidesi sekä Suomen liiketoimintojen kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti aktiivista työotetta, itseohjautuvuutta, ominaisuutta tulkita ulkoisten sääntelyiden vaikutusta säänneltyyn liiketoimintaamme sekä asianmukaisen tuen ja sisäisen ohjauksen tarjoamista näistä. Olet myös tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä haluaa olla osaltaan kehittämässä meistä vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme. 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 25.02.2021 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen maajohtaja Pasi Väre puh. +358405500988 / pasi.vare@svea.fi

Tehtävässä edellytetään luotettavuutta, joten tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan finanssivalvonnan mukainen luotettavuuden arviointi.

 

Svea on pohjoismainen toimija – olemme tarjonneet yrityksille rahoitusratkaisuja ja luotonhallinnan, perinnän sekä reskontranhoitoon liittyviä palveluita jo liki 40 vuotta. Kuluttajille tarjoamme erilaisia laina- ja luottotuotteita, autorahoitusta ja maksuratkaisuja, sekä talletustuotteita. Nykyisin toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa lähes 2000 hengen voimin, joista 200 työskentelee Suomessa. Perustamme on aina ollut henkilöstölähtöinen tapa tehdä töitä yhdessä, motivaation ja hyvinvoinnin kautta innovaatioihin ja kasvuun tähdäten. Osoituksena tästä olemme pärjänneet hyvin Great Place to Work® -tutkimuksessa, sijoittuen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä perättäisenä vuontena.