(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme uutta jäsentä Compliance-yksikköömme monipuolisiin finanssialan compliance-tehtäviin. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kymmenenä vuonna peräkkäin.

Sinun roolisi

Vastaat Mandatum Lifen compliance-toiminnasta. Neuvot yhtiön johtoa sekä liike- ja tukitoimintoja sääntelyn ja ohjeistuksen noudattamiseen liittyvissä asioissa, monitoroit yhtiön toimintaa sekä vastaat compliance-raportoinnista yhtiön johdolle. Vastaat yhtiön compliance-toimintamallien ja -käytäntöjen kehittämisestä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä konsernin muiden compliance-toimintojen kanssa.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. OTM, KTM) ja usean vuoden aikaisempaa kokemusta vastuullisista finanssialan sääntelyn hallintaan liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työotteesi on vastuullinen, ripeä ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne. Työyhteisön jäsenenä olet helposti lähestyttävä ja mutkaton tiimipelaaja.

Sinulle tarjoamme   

  • monipuolisen ja itsenäisen roolin positiivisessa, innostavassa ja ammattimaisessa työyhteisössä
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi sekä Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn
  • kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut

Hae tehtävään viimeistään keskiviikkona 25.11. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Timo Vuokila. Timon tavoitat numerosta 040 535 9299.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.