(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Tahdotko sinä riskienhallinnan ammattilainen olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta? 

Tahdomme Compliance Officerin, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Olet osa riskienvalvonta ja Compliance -toimintoa, jonka tehtävä on varmistaa, että Säästöpankkiryhmässä noudatetaan hallituksen asettamia ja hyväksymiä riskienhallinnan periaatteita ja rajoituksia sekä sääntelyn asettamisrajoituksia.

Päätehtävänä nyt haettavalla Compliance Officerilla on Säästöpankkiryhmän säännösten noudattamisen valvonta ja koordinointi, sekä liiketoiminnan tukeminen erilaisissa esiin tulevissa kysymyksissä.                      

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemuksen kautta syntynyttä pankkitoiminnan tuntemusta eri osa-alueilta. Arvostamme juridista osaamista ja kiinnostusta perehtyä laajoihin sääntelykokonaisuuksiin. Compliance toiminto toimii tiiviissä yhteistyössä keskusyhteisön muiden toimintojen sekä ryhmään kuuluvien jäsensäästöpankkien ja tuoteyhtiöiden kanssa, joten menestyäksesi tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Raportoit Säästöpankkikeskuksen riskienhallintajohtajalle.

Odotamme sinulta positiivista asennetta sekä innostavaa ja aktiivista työotetta. Olet osa tiiviissä yhteistyössä toimivaa tiimiämme, jossa tehtäviä hoidetaan aina tiimin parasta osaamista hyödyntäen. Tehtävien priorisointi on jatkuvaa, joten joustavuus ja kyky nauttia alati muuttuvista työpäivistä ovat tarpeellisia ominaisuuksia.

Tehtävässä avautuu erityisen laaja-alainen näkökenttä koko Säästöpankkiryhmän toimintoihin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat sekä nykyaikaiset työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Hae meille täyttämällä hakulomake 7.1.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Tiia Niemi arkipäivisin klo 8-9 ja 15-17, puh. 0400 957 534.