(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Oletko kiinnostunut vastuullisesta sisäisen valvonnan työtehtävästä rahoitus-, maksulaitos- ja perintäalalla? Miltä kuulostaa avoin työilmapiiri, matala hierarkia sekä ystävälliset kollegat?

Haemme kasvavaan sisäisen valvonnan funktioomme Compliance Officeria vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme. Tehtävässä toimit osana viiden hengen Risk & Compliance -tiimiä viihtyisissä työtiloissamme keskustan tuntumassa, Ruoholahden merellisten näkymien äärellä.

Työtehtävä:

Työtehtäväsi on laaja ja monipuolinen. Tehtävässä työskentelet niin eettisten, hallinnollisten kuin riskeihin liittyvien kysymysten parissa. Tehtäviisi kuuluu:

  • rahoitus-, maksulaitos- ja perintäliiketoiminnan compliance-sääntelystä nousevien riskien tunnistaminen, analysoiminen ja raportoiminen sekä näiden riskien valvominen operatiivisessa toiminnassamme
  • operatiivisen toimintamme tukeminen sekä työskentely yhdessä kollegoidesi ja johdon kanssa koskien toimialaamme koskevaa compliance-sääntelyä
  • henkilöstön informointi ja kouluttaminen uusien sisäisten ja ulkoisten säännösten osalta
  • konsernin vuosisuunnitelman mukaiset liiketoimintaosastojen auditoinnit ja riskiarviointisuunnitelmat

Roolissasi siis pureudut rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyviin kysymyksiin ja säädöksiin sekä tunnet PSD2-sääntelyä. Näiden ohella olet aktiivisessa roolissa finanssivalvonnan raportoinnissa. Lisäksi tehtävässä raportoit säännöllisesti sekä Suomen maajohtajalle että koko konsernin compliance-toiminnon johtajalle Ruotsiin. Tarkempi tehtävä muotoutuu hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden merkittävään asiantuntijatehtävään yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Tehtävässä saat työskennellä laadukkaiden rahoitus-, maksunvälitys- ja perintätuotteidemme parissa vastuullisessa työtehtävässä ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Työkenttäsi on itsenäinen ja pääset kehittämään sitä oman osaamisesi mukaan. Lisäksi me Svealla panostamme laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin.  

Odotamme sinulta:

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
  • vähintään 3 vuoden työskentelykokemusta compliance-sääntelystä pankki-, rahoitus-, tai luottolaitoksessa, tehtävään liittyvässä viranomaistahossa tai lakitoimistossa
  • vähintään 3 vuoden kokemusta viranomais- ja johdon raportoinnista
  • erinomaista suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja analyyttisyyttä
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja

Tehtävän ansiokkaan hoitamisen kannalta asioiden kuvaaminen ja dokumentointi ovat sinulle tuttua ja osaat esittää asian ymmärrettävästi myös muille. Hoidat vastuualuettasi itsenäisesti ja itseohjautuvasti työskennellen kuitenkin aktiivisesti Suomen liiketoimintojen, riskienhallinnan ja muun sisäisen valvonnan sekä lakiosaston kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti aktiivista työotetta, käsityskykyä ja taitoa tulkita ulkoisten sääntelyiden vaikutusta säänneltyyn liiketoimintaamme sekä asianmukaisen tuen ja sisäisen ohjauksen tarjoamista näistä. Olet myös tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä haluaa olla osaltaan kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme. 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 27.10.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen maajohtaja Pasi Väre puh. +358405500988 / pasi.vare@svea.fi

Tehtävässä edellytetään luotettavuutta, joten tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot, yritysyhteydet sekä rikosrekisteri. Lisäksi hakijalle suoritetaan soveltuvuusarviointi.