(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
S-Pankki-konserni, S-Pankki Oy, Compliance ja Riskienvalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Compliance Officeria vakituiseen työsuhteeseen Compliance, tietosuoja ja operatiivisten riskien valvonta-tiimiin Helsinkiin.

”Työssäni nautin mielenkiintoisista ja monipuolisista työtehtävistä, jotka tarjoavat myös sopivasti haasteita. Osaavan ja innostavan tiimin kanssa on mukava työskennellä.”, kertoo Lotta S-Pankin Compliance, tietosuoja ja operatiivisten riskien valvonta-tiimistä.


Työnkuvan esittely

- Vastuullesi kuuluvat valvontaan ja neuvontaan liittyvät compliance-tehtävät S-Pankki-konsernin Varallisuudenhoitoliiketoiminnassa.
- Ylläpidät ja koulutat Compliancen antamia ohjeita muun muassa sisäpiirisääntelystä, markkinoiden väärinkäyttöasetuksesta ja eturistiriitatilanteista.
- Osallistut raportoinnin ja compliance-toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.


Odotamme hakijalta

- Sinulla on useamman vuoden aikaisempi kokemus compliance-tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta.
- Sinulla on hyvää osaamista sijoitustuotteista ja -palveluista.
- Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kuten OTM tai KTM.
- Innostut ja motivoidut laaja-alaisista tehtävistä.
- Kykenet kommunikoimaan sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.


Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance-päällikkö Heli Vaittinen 2.9.2019 ja 5.9.2019 klo 14-17 ja 13.9.2019 klo 9-11, puh. 050 373 9585.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.