(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Compliance-organisaatioon Compliance Officeria Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

COMPLIANCE OFFICER

Tehtävässä toimit yhtenä OP Yrityspankki Oyj:lle nimetyistä Compliance Officereista. Hoidat omaa vastuualuettasi itsenäisesti, mutta tiiviisti yhteistyössä muiden vastuuyhtiön Compliance Officereiden sekä keskusyhteisökonsernin Compliance Officereiden kanssa keskustellen, toisia tukien ja hyödyntäen kollegojen eri osaamisalueita. Raportoit yhtiön johdolle ja tytäryhtiöiden compliance-organisaation vetäjälle compliance-toiminnasta. Tehtävään kuuluu liiketoiminnan tukeminen, valvonta, ohjeistus ja koulutus complianceen liittyvissä asioissa. Tehtävässä pääset kehittämään myös complianceen liittyviä malleja ja toimintatapoja. 

OP Yrityspankin Compliance Officerina keskityt rahoituksen, maksamisen ja Transaction Banking -liiketoiminnan compliance-tehtäviin.  Toimit myös Baltian pankkitoiminnan compliance-tukena koordinoimalla kyseiseen toimintaan liittyviä compliance-tehtäviä. 

Mitä odotamme sinulta

Olet koulutukseltasi oikeustieteen kandidaatti tai maisteri tai kauppatieteiden maisteri. Sinulla on vahva osaaminen oman vastuualueesi sääntelystä ja liiketoiminnan käytänteistä. Arvostamme myös kokemusta compliance-malleista ja –toimintatavoista.

Johdat työtäsi itsenäisesti ja olet aloitteellinen sekä vastuuntuntoinen, ja sinulla on kykyä rakentavaan ongelmanratkaisuun, oppimiseen ja muutosketteryyteen. Olet sujuva ja vakuuttava viestijä sekä taitava verkostoituja ja yhteistyön rakentaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat ja osaavat kollegat upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Tytäryhtiöt Compliancen päällikkö Kaisa-Leena Rekilä, puh. 0405712411

Hae tehtävää 17.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!