(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer/ Senior Compliance Officer
Alexandria Rahastoyhtiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haemme Helsinkiin Compliance Offieria/Senior Compliance Officeria

Compliance Officer/ Senior Compliance Officer toimii osana Group Compliance ja Operatiiviset Riskit -toimintoa, joka vastaa konsernin compliance- ja operatiivisten riskienhallinnan toimintojen tehokkuudesta ja kehittämisestä.

Seuraat finanssialan sääntelyä ja osallistut konsernin sisäiseen valvontaan. Tehtäviisi kuuluu mm. toimintaohjeiden ylläpito ja menettelytapojen seuranta ja valvonta, henkilökunnan päivittäinen avustaminen ja neuvonta sekä koulutus. Compliance Officer/ Senior Compliance Officer osallistuu myös uusien palveluiden ja tuotteiden hyväksymisprosesseihin ja käyttöönottoihin.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta finanssialan laki- tai compliance –toiminnosta esimerkiksi sijoituspalveluyhtiöstä, rahastoyhtiöstä tai pankista. Sinulla on hyvät tiedot sijoituspalveluiden tarjontaan liittyvästä sääntelystä sekä kokemusta sääntelyn ja menettelytapaohjeiden soveltamisesta käytännössä.

Toimiaksesi tehtävässä sinun tulee pystyä hoitamaan työtehtäviä sujuvasti myös englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joten toivomme sinun olevan avoin ja hyvät sosiaaliset taidot omaava joukkuepelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mukava työilmapiiri.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen 4.9.2020 mennessä oheisella lomakkeella.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Head of Compliance and Operational Risk Hannamari Mäntyvaara, puh. 040 485 4697.