(Poistunut julkaisusta)

COMPLIANCE OFFICER / SENIOR COMPLIANCE OFFICER
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Haemme Helsingin toimistoomme

COMPLIANCE OFFICERIA/ SENIOR COMPLIANCE OFFICERIA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit osana konsernin compliance -toimintoa. Seuraat finanssialan sääntelyä ja osallistut konsernin sisäiseen valvontaan. Vastuullasi on konsernin toiminnan lainmukaisuuden varmistaminen, toimintaohjeiden ylläpito ja menettelytapojen seuranta, henkilökunnan päivittäinen avustaminen ja neuvonta sekä koulutus. Compliance -toiminto osallistuu myös uusien palveluiden ja tuotteiden hyväksymisprosesseihin ja käyttöönottoihin.

Koulutukseltasi olet OTM tai OTK. Edellytämme sinulta kokemusta finanssialan compliance-toiminnosta esimerkiksi sijoituspalveluyhtiöstä, rahastoyhtiöstä tai pankista.

Toimiaksesi tehtävässä sinun tulee pystyä hoitamaan työtehtäviä sujuvasti myös englannin kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joten toivomme sinun olevan avoin ja hyvät sosiaaliset taidot omaava joukkuepelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mukava työilmapiiri.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen 6.10.2017 mennessä osoitteeseen: hannamari.mantyvaara@alexandria.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.9.2017 kello 13–14 ja 25.9.2017 Head of Compliance Hannamari Mäntyvaara, puh. 040 631 6162.