(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer (Riskienhallintapäällikkö)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Riskienhallinnan painoarvon kasvaessa vahvistamme Sisäisen valvonnan tuki-osastoa Compliance Officerilla.

Compliance Officer (Riskienhallintapäällikkö)

Tehtävässä vastaat compliance-tehtävien hoitamisesta OPn keskusyhteisössä sekä liiketoiminnan compliance-asioihin liittyvästä tuesta, neuvonnasta, koulutuksesta ja valvonnasta. Tehtäväsi keskittyvät erityisesti henkilöstön palkitsemiseen ja työnlainsäädäntöön liittyviin asioihin sekä johdon ja hallinnon luotettavuuden, sopivuuden ja ammattitaidon arvioinnin valvontaan. Tehtäviisi kuuluu compliance-toiminnan kehittämistä sekä seuraat sääntelyn liiketoimintaan ja prosesseihin aiheuttamien muutosten toteuttamista. Arvioit riskejä ja osallistut lausuntojen laatimiseen uusista tuotteista, palveluista ja liiketoimintamalleista. Tuotat myös compliance-toimintaa ja compliance-riskejä koskevaa raportointia OP Ryhmän johdolle.

Ketä etsimme

Tunnet finanssiliiketoimintaa ja sinulla on osaamista myös henkilöstön palkitsemiseen ja työlainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä. Kykenet analysoimaan tietoa eri lähteistä ja kokoamaan näistä selkeitä yhteenvetoja hyödyntäen tiedonkäsittelyosaamistasi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja teet mielelläsi töitä eri sidosryhmiemme kanssa. Tehtävä edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta tehdä myös itsenäisiä päätöksiä. Vahva excel-osaaminen katsotaan eduksi.

Parhaat edellytykset tehtävään antavat myönteinen suhtautuminen uusien asioiden oppimiseen sekä rohkeus tarttua toimeen!

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen riskienhallinnan mielenkiintoiselta ja monipuoliselta pelikentältä, tehtävässä hyppäät OP Ryhmän Riskienhallinnan keskiöön ja pääset tarkastelemaan liiketoimintaa läpi koko organisaation. Kanssamme pääset kasvamaan riskienhallinnan ammattilaiseksi asiantuntevien kollegoiden tuella ja pääset työskentelemään Vallilan upeissa toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi OPn Ura-sivun kautta. Hakuaika päättyy 31.05.2018, mutta laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli mieltäsi jäi jokin askarruttamaan, Eeva Lipasti kertoo tehtävästä mielellään lisää: eeva.lipasti@op.fi, puh. 0400 345 182.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.