(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer (Pohjanmaa)
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

POP Pankki -ryhmä keskittää Compliance-toimintonsa sen keskusyhteisöön ja rakentaa tätä varten uutta organisaatiota. Haemme Compliance Officeria työskentelemään uudistuvassa toiminnossamme. POP Pankki –ryhmän keskusyhteisö sijaitsee Espoossa, mutta pankkimme toimivat valtakunnallisesti eri puolilla Suomea. Compliance Officerit työskentelevät pankkien toimitiloissa. Toimintoa rakennetaan pankkien alueelliseen jakautumiseen perustuen, ja haemme nyt Compliance Officeria Pohjanmaan alueelle. Tarkempi sijoittuminen voidaan sopia yhdessä valittavan henkilön kanssa.

 

Compliance Officerina vastaat itsenäisesti sääntelyn noudattamisen varmistamisesta ja valvonnasta, raportoinnista sekä Compliance-tuesta pankin henkilöstölle oman alueen osalta. Koulutat ja ohjeistat pankin henkilökuntaa sääntelyn ja ohjeistusten noudattamisessa ja pidät yllä vahvaa yhteyttä ja yhteistyötä Compliance-toiminnassa koko ryhmässä.  Laajan, itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan hoitamisessa tukenasi ovat Compliance-tiimi ja koko keskusyhteisön asiantuntijat. Laajan tehtävänkuvan, keskeisen roolin ja siihen liittyvän vastuun mukana tulee luonnollisesti laaja näkyvyys koko pankkiryhmän toimintaan sekä mahdollisuus kehittää Compliance-toimintoa. Compliance Officerit raportoivat keskusyhteisön Compliance Officerille.

 

Toivomme, että sinulla on 

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta pankkialan sääntelystä
  • kyky itsenäiseen työhön ja tiedonhankintaan ja taito hallita suuria asiakokonaisuuksia
  • halu kehittää omaa ja muiden osaamista
  • hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot – löydät ydinasiat laajoistakin kokonaisuuksista ja osaat kiteyttää ne selkeiksi viesteiksi

 

Tarjoamme sinulle 

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden ottaa laajasti finanssialan sääntelykenttä haltuun ja kehittyä ammatillisesti
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 23.9.2020. mennessä oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance Officer Riikka Vaajamo-Rezaji, p. 050 514 1143, soittoajat 16.9 ja 18.9 kello 10-11.00.