(Poistunut julkaisusta)

Compliance Officer, Helsinki
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Compliance Officeria vakituiseen työsuhteeseen Compliance ja operatiivisten riskien valvonta -tiimiin Helsinkiin.

”Parasta työssäni ovat mukavat työkaverit ja reipas tekemisen meininki”, kertoo Compliance Officer Petra S-Pankista.

Millaista työtä tarjoamme?

 • Tehtävässä saat hyvän näköalapaikan vahvasti kasvavaan pankkiin ja sen toimintoihin. Vastaat erityisesti pankkiliiketoiminnan sekä konsernin tukitoimintojen neuvonnasta ja ohjaamisesta sääntelyvelvoitteiden noudattamiseksi.
 • Osallistut konsernitason ja erityisesti pankkiliiketoiminnan sekä tukitoimintojen jatkuvaan compliance-valvontaan.
 • Arvioit compliance-riskien hallinnan kattavuutta ja tehokkuutta sekä osallistut tunnistettujen compliance-riskien raportointiin.
 • Kehität, laadit, ylläpidät ja koulutat Compliancen antamia ohjeita sekä osallistut liiketoiminnan laatimien ohjeiden kommentointiin compliance-näkökulmasta.
 • Vastuullesi kuuluu myös muita erikseen nimettyjä compliance-tehtäviä liittyen mm. sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan kehittämiseen.
   

Mitä odotamme sinulta?

 • Finanssiala on sinulle jo ennestään tuttu ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta compliance-tehtävien hoitamisesta useamman vuoden ajalta.
 • Sinulla on asiantuntemusta pankkitoimintaan liittyvästä sääntelystä (esim. PSD2, PCI DSS, AML) sekä pankin tuotteista ja palveluista.
 • Hallitset suomen ja englannin kielen ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM tai KTM). 
 • Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. 
 • Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. 
 • IT-taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta oppia digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sääntelynmukaisuuden varmistamisesta.
   

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance-päällikkö Heli Vaittinen 18.9.2020 kello 10-12 ja 24.9.2020 klo 15-17. Tavoitat Helin numerosta 050 373 9585.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Lähetä hakemuksesi 4.10.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä teetämme sinusta turvallisuusselvityksen.