(Poistunut julkaisusta)

Compliance-harjoittelija
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

­­Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.
 

Haemme osa-aikaista (n.15-22,5 h/vko) Compliance-harjoittelijaa, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka Compliance ja operatiivisten riskien valvonta-tiimiin Helsinkiin. Tehtävä on kokopäiväinen 1.6.-31.8.2020 välisenä aikana.
 

”Työssäni nautin mielenkiintoisista ja monipuolisista työtehtävistä, jotka tarjoavat myös sopivasti haasteita. Osaavan ja innostavan tiimin kanssa on mukava työskennellä.”, kertoo Lotta S-Pankin Compliance ja operatiivisten riskien valvonta-tiimistä.
 

Compliance ja operatiivisten riskien valvonta-tiimi on S-Pankki-konsernin sääntelynmukaisuuden ja riskienhallinnan valvonnasta vastaava toiminto.
 

Millaista työtä tarjoamme?

 • Vastuullesi kuuluu erilaisia avustavia compliance- ja operatiivisten riskien valvonnan tehtäviä
 • Osallistut kvartaaliraportoinnin tuottamiseen mm. analysoimalla poikkeamailmoituksia
 • Osallistut henkilökunnan kaupankäynnin valvontaan ja luotettavuusselvitysten käsittelyyn
 • Osallistut sopimusrekisterin ylläpitoon ja sääntelyn noudattamisen varmistamiseen.
   

Mitä odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Innostunutta asennetta
 • Kykyä analysoida tietoa ja ymmärtää sääntelyä
   

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance-asiantuntija Lotta Mäki 28.2.2020 klo 9-12 puh. 010 7679 022 ja Compliance-päällikkö Heli Vaittinen 3.3.2020 klo 13-17 puh. 0107682037.

 

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

 

Lähetä hakemuksesi 9.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.