(Poistunut julkaisusta)

Compliance Auditor
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko ilmailualan ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Kiinnostaako liikkuva työ ja vaihtuva ympäristö huikeilla näköaloilla lentoliikenteen monialaisuuteen? Meillä on sinulle tehtävä!

Etsimme Norran dynaamiseen auditointitiimiin uutta kollegaa COMPLIANCE AUDITOR -tehtävään.

Auditoijana pääset seuraamaan lentoyhtiön eri toimintojen ja yhteistyökumppaneiden työtä lähietäisyydeltä ja olet tärkeä osa Norran tiivistä työyhteisöä. Tehtävääsi kuuluu toimintojen vaatimustenmukaisuuden tarkastaminen niin käsikirjojen kuin käytännön työnkin osalta Norran auditointisuunnitelman mukaisesti. Auditointeja tehdään sekä Suomessa että maailmalla.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme aiempaa matkustajalentoliikenteen tuntemusta. Erityisesti arvostamme aiempaa työtaustaa maapalvelujen osalta sekä hyvää perustietämystä auditoinnista. Työnkuvan vuoksi edellytämme myös mahdollisuutta matkustamiseen sekä työskentelyyn tarvittaessa eri vuorokauden aikoina.

EASA-regulaation ja IOSA/IATA-standardien hyvä tuntemus on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Työssä edellytetään myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista. Tehtävään annetaan työn kannalta tarvittava koulutus ja perehdytys.

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoisen tärkeää.

Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen, hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on hauskaa tekemistä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin ja metsäretkiin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tarjoajien kanssa.

Lue meistä lisää kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=M-bu7p5piB0

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 17.03.2020 mennessä.

Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme hakemusten läpikäymiset jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance Office Managerin sijainen Mika Haapala, p. 040 54 22 878, maanantaista perjantaihin 9-17.

Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittava turvallisuusselvitys.