Compliance Auditor
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Oletko ilmailualan ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Kiinnostaako liikkuva työ ja vaihtuva ympäristö huikeilla näköaloilla lentoliikenteen monialaisuuteen? Meillä on sinulle tehtävä!

Etsimme Norran dynaamiseen auditointitiimiin uutta kollegaa COMPLIANCE AUDITOR tehtävään.

Auditoijana pääset seuraamaan lentoyhtiön eri toimintojen ja yhteistyökumppaneiden työtä lähietäisyydeltä ja olet tärkeä osa Norran tiivistä työyhteisöä. Tehtävääsi kuuluu toimintojen vaatimustenmukaisuuden tarkastaminen niin käsikirjojen kuin käytännön työnkin osalta Norran auditointisuunnitelman mukaisesti. Auditointeja tehdään sekä Suomessa että maailmalla.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme aiempaa matkustajalentoliikenteen tuntemusta, erityisesti arvostamme aiempaa työtaustaa maapalvelujen tai tekniikan osalta. Työnkuvan vuoksi edellytämme myös mahdollisuutta matkustamiseen sekä työskentelyyn tarvittaessa eri vuorokauden aikoihin.

Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on EASA-regulaation ja IOSA/IATA-standardien hyvä tuntemus. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön osaamista. Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävään annetaan työn kannalta tarvittava koulutus ja perehdytys.

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta!

https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 29.03.2019 mennessä.

Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme hakemusten läpikäymiset jo hakuajan puitteissa. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittava turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance Office Manager Päivi Grekula, p. 045-679 7923, maanantaista perjantaihin 9-17.

 

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241551
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa