Compliance Assistant mielenkiintoiseen projektiin United Bankersille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Etsimme innokasta ja rohkeaa sekä tarkan työotteen omaavaa Compliance Assistantia/Officeria asiakasyrityksellemme United Bankersille Helsinkiin projektitoimeksiantoon. Jos sinulta löytyy tuntemusta finanssialalta etkä pelkää haasteita, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Etenemme hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tämä on loistava tilaisuus sinulle, joka olet valmis projektiluonteisiin haasteisiin ja haluat työskennellä sekä kehittyä compliance-puolella mielenkiintoisessa yrityksessä. Toimit osana innokasta tiimiä, joka on erikoistunut toimimaan laki- ja compliance-tehtävien parissa.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisessa yrityksessä
* Laajaa kokemusta compliance-puolella noin kolmen kuukauden mittaisessa
projektissa
* Mukavan ja tsemppaavan tiimin ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Compliance-tarkastusten ja pistokokeiden teko, sisältäen mm. sisäisten menettelytapojen ja prosessien sääntelynmukaisuuden tarkastaminen
* Sääntelyseuranta ja muistioiden laatiminen
* Sisäisten ohjeiden ja rekisterien päivittäminen
* Yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa


Lisäksi työtehtäviin kuuluu muiden juoksevien asioiden hoito, kuten PRH-ilmoitusten tekeminen, pöytäkirjojen kirjoittaminen sekä selvitystietojen kerääminen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Oikeustieteellinen tai kaupallinen koulutus tai opinnot loppusuoralla
* Ymmärrystä ja tietoa finanssialasta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä, tuntemusta GDPR:stä sekä ruotsin kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Itseohjautuva ja tarkka
* Rohkea ja uskaltaa ottaa vastaan haasteita
* Avoin ja innokas


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Noin 3kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä United Bankersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankersin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 139 työntekijää (FTE) sekä 32 asiamiestä (6/2019). United Bankers -konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 33,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 7,3 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 3,2 miljardia euroa (6/2019). United Bankers Oyj on ollut listattuna First North Growth Market Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo konsernin yhtiöiden toimintaa. Lue lisää United Bankersista täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot