Compliance and Legal Officer
Alandia Försäkring

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Till vår avdelning för juridik och compliance på huvudkontoret i Mariehamn söker vi en

COMPLIANCE AND LEGAL OFFICER

Som medlem i vårt team kommer du i huvudsak att arbeta med regelefterlevnad och inneha rollen som dataskyddsombud och vara kontaktperson i frågor gällande bekämpning av penningtvätt. Arbetsuppgifterna består bl.a. i att proaktivt stöda verksamheten avseende regelefterlevnad, analysera hur verksamheten påverkas av inhemska och internationella regelverk samt förändringar i dessa, upprätta policydokument och genomföra internutbildningar.

Därutöver kommer dina arbetsuppgifter som jurist att bestå i att stöda verksamheten med löpande juridisk rådgivning.

Vi söker dig med juridisk högskoleexamen och några års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller annat bolag, gärna inom finans- eller försäkringsbranschen. Erfarenhet från domstol är meriterande. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande.

Vi värdesätter att du snabbt kan sätta dig in i aktuella juridiska frågeställningar, har en väl utvecklad analytisk förmåga och är lösningsfokuserad i ditt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete i en växande internationell försäkringskoncern där kontinuerlig kompetenshöjning är en självklarhet. Vid behov kan vi hjälpa till med anskaffandet av bostad. Du kommer att rapportera till koncernjuristen.

Anställningen är tillsvidare. Tjänsten är ledig och tillsätts så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta koncernjurist Jan-Mikael Huhtala på tel. +358 18 29712 eller via e-post jan-mikael.huhtala@alandia.com

Urvalet sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt, men senast söndagen den 24 februari via följande länk: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4a0d7fa6

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224716
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa
  • Lisätietoja antaa: Jan-Mikael Huhtala på tel. +358 18 29712 eller via e-post jan-mikael.huhtala@alandia.com