(Poistunut julkaisusta)

Company Controller
RM Ship Technologies Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

R&M Ship Technologies Finland Oy etsii nuorekkaaseen tiimiinsä COMPANY CONTROLLERIA äitiysloman sijaisuuden ajaksi

Tehtävänäsi on laivanrakennusprojektien taloudellinen seuranta ja arviointi, taloudellisten raporttien ja jälkilaskelmien tuottaminen, talousbudjetin laatiminen yhdessä yritysjohdon kanssa, tilinpäätöstyön koordinointi, konsernille raportoiminen, taloustoimintojen kehittäminen ja päätöksissä avustaminen sekä muun taloustiimin tukeminen tarpeen mukaan päivittäisissä asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus controllerin töistä  mieluiten projektiluonteisilla toimialoilla. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaiset, osaat ottaa tiimin huomioon, hallitset kokonaisuuksia ja työtyylisi on joustava. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn kansainvälisessä yrityksessä ja mahdollisuuden olla mukana paalupaikalla mielenkiintoisella liiketoimintasegmentillä. Myös osa-aikatyön mahdollisuudesta voidaan keskustella.

Työ alkaa arviolta marraskuussa 2020 ja on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen marjo.vahasarja@rm-group.com ke 23.9. mennessä.  

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa HR- ja hallintopäällikkö Marjo Vähäsarja 0400 179 328, ke 9.9. klo 13-14 ja ma 14.9. klo 10-11.