(Poistunut julkaisusta)

Community Manager - Yhteisömanageri
Opteam Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme Tornioon yhteisömanageria, joka vahvistaa kauppakeskustoimijoiden asiakaslähtöistä ajattelua sekä sitouttaa heidät yhteiseen tavoitteeseen. Tehtävänä on edistää yhteisöllisyyttä ja avointa vuorovaikutusta kauppakeskustoimijoiden kesken. Tehtävään kuuluu myös markkinoinnin vuosisuunnittelu, sidosryhmäyhteistyö sekä tapahtumien organisoiminen. Oletko sinä juuri tämä henkilö?

Tässä työssä sinulle annetaan vapaus ja vastuu viedä kauppakeskusta eteenpäin ja kehittää sen yhteisöllisyyttä. Omalla aktiivisella toiminnallasi varmistat kauppakeskuksessa toimivien yritysten menestymisen edellytykset, ja olet kauppakeskuksen kasvot ja sydän, joka saa kauppakeskuksen sykkimään. Suunnittelet ja rakennat elämyksiä, jotka saavat asiakkaat tulemaan uudelleen ja uudelleen.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja kokemusta esimerkiksi vähittäiskaupan maailmasta. Ennen kaikkea sinulla on oikeanlainen asenne ja näkemystä, siitä miten kahden maan rajalla toimivaa kauppakeskusta tulisi kehittää ja markkinoida. Olet hyvä kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin merkityksen kauppakeskuksen menestymisessä. Sinulla tulee olla sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävääsi hoidat itsenäisesti mutta tukenasi on kokenut kauppakeskusjohtamisen ja markkinoinnin tiimi, joka jakaa tietoja ja auttaa etenkin perehtymisvaiheessa.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta 17.3.2019. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852.

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen on Tornion ja Haaparannan kaksoiskaupungin ytimessä sijaitseva monipuolinen pysähdyspaikka, josta löytyy tekemistä ja ostosmahdollisuuksia koko perheelle. Kauppakeskuksessa on laaja valikoima muodin erikoisliikkeitä, kahviloita, elokuvateatteri sekä monipuolinen K-Citymarket ja Tokmanni. Keskuksessa on vuokrattavaa pinta-alaa n 27 000m2 ja siellä käy vuosittain n 2,5 miljoonaa asiakasta. https://rajalla.com/